aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤο κύπελλο βάφτηκε «κιτρινοπράσινο»! (pics)

Το κύπελλο βάφτηκε «κιτρινοπράσινο»! (pics)

Μεγάλη νικήτρια στον τελικό κυπέλλου Πετόσφαιρας ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Γυναικών αναδείχθηκε η Τεχνοοικία ΑΕΚ η οποία επικράτησε της πρωταθλήτριας Ανόρθωσης με 3-1 σετ.

Τα κορίτσια της Σκαλιώτικης ομάδας επικράτησαν της «Μεγάλης Κυρίας» στον μεγάλο τελικό που πραγματοποιήθηκε στο «Τάσσος Παπαδόπουλος -Ελευθερία» με 3-1 σετ (20-25, 27-25, 22-25, 17-25). Οι «κιτρινοπράσινες» κέρδισαν γιατί ήταν αποφασισμένες,«γυάλιζε το μάτι τους» και ήθελαν πολύ το τρόπαιο. Η Ανόρθωση που έκανε μια φανταστική χρονιά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το τρεμπλ, αλλά κέρδισε Σούπερ Καπ και πρωτάθλημα.

Πολυτιμότερη παίκτρια αναδείχθηκε η Κροάτισσα Ματέα Μάγκντιτς της Τεχνοοικία ΑΕΚ Λάρνακας. Tον αγώνα διαιτήτευσαν οι Χρίστος Μαϊφόσιης και Ανδρέας Δανιήλ. Παρατηρητής ήταν ο πρώην διεθνή διαιτητής Νίκος Ευγενίου. Τις απονομές έκανε ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ Δρ. Μιχάλης Κρασιάς, μαζί με τον α’ αντιπρόεδρο Κώστα Κωνσταντίνου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ