aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΤο κίνητρο νούμερο τέσσερα

Το κίνητρο νούμερο τέσσερα

Εάν ιεραρχηθούν τα κίνητρα νίκης της Ανόρθωσης στο σημερινό ντέρμπι με την Ομόνοια, στην πρώτη θέση βρίσκεται χωρίς αμφιβολία το ευρωπαϊκό δέλεαρ.

Ως δεύτερο και τρίτο αντιστοίχως, βλέπουμε τον παράγοντα ψυχολογία στα πλέι οφ και το κεφάλαιο μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην τεχνική ηγεσία. Ή αντίστροφα αν προτιμάτε.

Εάν ψάχναμε για το νούμερο τέσσερα, θα το βρίσκαμε στον εγωισμό των ποδοσφαιριστών. Όπως έχουν οι ίδιοι πει, με δηλώσεις τους και όχι μόνο, θέλουν να επικρατήσουν επί του «τριφυλλιού» διότι:

Πρόκειται για τον μοναδικό αντίπαλο επί του οποίου δεν έχουν σκοράρει στην τρέχουσα περίοδο, έναν εκ των δύο που δεν έχουν νικήσει (ο άλλος είναι η ΑΕΚ), ενώ νιώθουν πως χρωστάνε στον κόσμο κι ένα «συγνώμη» για εκείνη την εφιαλτική τους εμφάνιση στο ΓΣΠ και την ήττα από τους πράσινους.

Τα κίνητρα βέβαια αφορούν τη διάθεση των παικτών για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως το σημερινό. Το οποίο ωστόσο θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα και απαιτεί από την «Κυρία» να δώσει τον καλύτερο της εαυτό σε όλα τα επίπεδα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ