aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΤο γιόρτασε με την κυπριακή σημαία ο «Κρέπας»

Το γιόρτασε με την κυπριακή σημαία ο «Κρέπας»

Πριν από μία εβδομάδα, ο Στέλιος Δημητρίου στέφθηκε πρωταθλητής με τη Σεντ Μίρεν στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας στη Σκωτία (διαβάστε εδώ και δείτε εικόνες) και ως εκ τούτου, τα «φιλαράκια» (όπως είναι το παρατσούκλι της ομάδας) θα συμμετάσχουν στην σκωτσέζικη Πρέμιερ Λιγκ στη νέα σεζόν.

Χθες, απονεμήθηκε το τρόπαιο στην πρωταθλήτριας Β’ Κατηγορίας στη Σκωτία και μάλιστα, ο συμπατριώτης μας άσος δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με το τρόπαιο και την κυπριακή σημαία. Επίσης, οι δρόμοι του Πέισλι (πόλη στην οποία εδρεύει η Σέντ Μίρεν) κατακλύστηκαν από πλήθη κόσμου, πανηγυρίζοντας έξαλλα την επιτυχία αυτή μαζί με τους ποδοσφαιριστές.

Πλέον, απομένει να δούμε εάν ο Κύπριος άσος παραμείνει στην Σκωτία, εάν επαναπατριστεί αφού παλαιότερα αποκάλυψε στον Active πως τον προσέγγισαν κάποιες κυπριακές ομάδες, ή δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλο πρωτάθλημα σε περίπτωση που δεχθεί κάποια καλή πρόταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ