aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΤο έφερε… τούμπα με Ηλία! (video)

Το έφερε… τούμπα με Ηλία! (video)

Με νίκη ολοκλήρωσε τις φετινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις ο Εθνικός, επικρατώντας του Ερμή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», σε ένα παιχνίδι που σημειώθηκαν επτά γκολ (4-3). Η ομάδα της Άχνας πήρε μόνο μια φορά κεφάλι στο σκορ και ήταν αρκετή, αφού κατάφερε να πάρει το τρίποντο σε βάρος των «φτεροπόδαρων», οι οποίοι προηγήθηκαν τρεις φορές αλλά έχασαν το ματς.

Σχεδόν τα… πάντα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο που είχε συγκλονιστική εξέλιξη. Ο Ερμής μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, κράτησε περισσότερο την μπάλα στην κατοχή του με αποτέλεσμα να επιβάλει και τον ρυθμό του. Το παιχνίδι κυλούσε στα μέτρα των «φτεροπόδαρων» που ήταν θέμα χρόνου να σκοράρουν, όπως και έγινε στο 24ο λεπτό με δράστη τον Γκραντάν, ο οποίος πρόλαβε στην έξοδο τον Μπογκαντίνοφ, βάζοντας σε θέση οδηγού τους Αραδιππιώτες.

Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Μασίνουα να χρηστεί σκόρερ, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Η «απάντηση» του Εθνικού Άχνας ήρθε στο 35ο λεπτό, με ένα υπέροχο γκολ με ανάποδο ψαλίδι από τον Κατσιαράβα, όμως πριν προλάβουν να κοπάσουν τα πανηγύρια στον πάγκο των μπλε, ο Ερμής «χτύπησε» και πάλι με τον Μασίνουα στο 37ο λεπτό.

Όλα έδειχναν πλέον ότι οι γηπεδούχοι θα πήγαιναν στα αποδυτήρια με προβάδισμα στο σκορ, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν αντίθετη άποψη, αφού μέσα σε ένα τετράλεπτο κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα. Οι Κιπιάνι (41’) και Φιλίποφ (44’) έστειλαν από μια φορά την μπάλα στο αντίπαλο πλεκτό και ισοφαρίζοντας σε 3-3, ενώ ο Κατσιαράβα στην εκπνοή του ημιχρόνου έχασε μια απίστευτη ευκαιρία να βάλει για πρώτη φορά την ομάδα του σε θέση οδηγού.

Η… βροχή των γκολ δεν ακολούθησε στο δεύτερο ημίχρονο, αφού οι δύο ομάδες δεν ήταν τόσο αποτελεσματικές όπως στα πρώτα 45 λεπτά. Το παιχνίδι ήταν κλειστό με ελάχιστες φάσεις και ήταν φανερό ότι όποια ομάδα θα έβαζε γκολ θα έπαιρνε το παιχνίδι. Όπως και έγινε, με τον Εθνικό Άχνας να σκοράρει στο 87ο λεπτό με τον Ηλία και να φεύγει από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» με το τρίποντο.

Ερμής (Κάρλος Κορμπεράν): Παναγή, Μπενγκά, Χριστοφή, Ψάλτης, Κέζος, Λίλλης (75΄ Λύτρας), Χατζηδημητρίου (54΄ Ντε Μέλο), Μαρτίνιουκ, Μαϊσουράτζε, Γκραντίν, Μασίνουα (85’ Χριστάκη).

Εθνικός Άχνας (Γιώτης Εγκωμίτης): Μπογκατίνοφ, Χάτζιαρος, Τσικάρσκι (54΄ Μουλαζίμης), Φιλίποφ, Κρατσούνιοφ, Γκαβρίλα (59΄ Α. Ηλία), Αρέστη (79΄ Παπαγεωργίου), Ενέσκου, Πιντσέλι, Κιπιάνι, Κατσαράβα.

Γήπεδο: «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ημίχρονο: 3-3.

Σκόρερ: 24’ Γκραντάν, 29’, 37’ Μασίνουα / 35’ Κατσιαράβα, 41’ Κιπιάνι, 44’ Φιλίπποφ, 87’ Ηλία.

Κίτρινες: Ηλία.

Αποβολές: -/-.

Διαιτητής: Σκαπούλλης Χαράλαμπος.

Α’ Βοηθός: Πέτρου Πέτρος.

Β’ Βοηθός: Σπανός Χριστάκης.

4ος: Κωνσταντίνου Ανδρέας.

Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ