aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΤην Κυριακή δεν θα το θυμάται κανείς…

Την Κυριακή δεν θα το θυμάται κανείς…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο αγώνας Ερμής – Πάφος FC δεν έχει ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία, οπόταν την Κυριακή το πρωί μπορεί να την τον θυμάται και κανένας. Ο Ερμής θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες, αλλά θα πρέπει να βελτιωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι για να μπορέσει να πάρει τους τρεις βαθμούς. Στην άλλη πλευρά, στο κύπελλο, δεν υπάρχουν πλέον πιθανότητες και μετά την ήττα με 4-0 από τον Απόλλωνα και στην Πάφος FC επικεντρώνονται μόνο στην προσπάθεια τους να πάρουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν για να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

Οι «φτεροπόδαροι» απέναντι στην Αλκή την προηγούμενη αγωνιστική μπορεί να μην έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, αλλά πήραν τη νίκη, όμως τώρα θα πρέπει να ανεβάσουν και την απόδοση τους. Η Πάφος προέρχεται από μια βαριά ήττα στο κύπελλο από τον Απόλλωνα, η απογοήτευση είναι τεράστια στην ομάδα και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να εκμεταλλευθούν οι παίκτες του Κώστα Καϊάφα, όπως θέλουν να εκμεταλλευθούν και το γεγονός ότι παίζουν στην έδρα τους. Το κλίμα στην ομάδα μετά και την επισημοποίηση της παραμονής του Κύπριου τεχνικού είναι εξαιρετικό και όλοι θέλουν τους τρεις βαθμούς για να μπορέσει η ομάδα να παραμείνει στο κόλπο της πρωτιάς του δεύτερου ομίλου. Η Δόξα είναι ένα βαθμό πιο μπροστά και οι «φτεροπόδαροι» δεν θέλουν να αφήσουν βαθμούς σε αυτή την προσπάθεια. Μπορεί βαθμολογικά να μη σημαίνει κάτι η πρωτιά, αλλά στην ομάδα της Αραδίππου το βλέπουν και ως θέμα γοήτρου. Όσον αφορά στην ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Καϊάφας πιθανόν να γίνουν αλλαγές. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αραμπατζής, στο κέντρο της άμυνας Νταμσέφσκι και Ιμερέκοφ, δεξιά ο Ψάλτης και αριστερά ο Τσίνα. Στη μεσαία γραμμή οι Αρτάμπε, Ταραλίδης και Μαρτίνιουκ. Στα δύο «φτερά» της επίθεσης θα κινούνται οι Κυπριανού και Μοντέιρο, ενώ θέση διεκδικεί και ο Άλεξ Κωνσταντίου. Στην κορυφή θα είναι ο Τσούμου.

Οι Παφίτες θέλουν να αφήσουν πίσω το ματς κυπέλλου (αυτό δεν σημαίνει πως θα παραδώσουν λευκή σημαία στον επαναληπτικό) και να επικεντρωθούν στο παιγνίδι που έχουν μπροστά τους, μέχρι την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου. Για να είμαστε ακριβείς και ρεαλιστές, η σεζόν για την παφιακή ομάδα είναι πετυχημένη. Κέρδισε το στοίχημα της παραμονής και αυτό είναι το πιο σημαντικό, όπως σημαντικό είναι το γεγονός, πως όλοι έχουν αρχίσει να ονειρεύονται καλύτερες στιγμές στη νέα σεζόν. Ο Στίβεν Πρέσλι, θα παρατάξει ό,τι καλύτερο διαθέτει απέναντι στον Ερμή, για να φτάσει στη νίκη. Δεν αναμένεται πως θα προφυλάξει ποδοσφαιριστές και είναι κάτι που το έχει αποδείξει πολλές φορές. Στο αρχικό σχήμα θα είναι πιθανότατα ο Ντεούλ, που μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κόπριβετς και στα δύο άκρα της άμυνας, ο Κομπανί με τον Γιάνζα. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Γκουλόν με τον Ταραβέλ και στη μεσαία γραμμή, οι Μοστέφα, Φυλακτού, Πογιέτ και Μπρουλς, ενώ στην επίθεση θα είναι ο Μπεριγκόν με τον Ντεούλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ