aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥTηλεοπτική η πρώτη μεγάλη μάχη της χρονιάς

Tηλεοπτική η πρώτη μεγάλη μάχη της χρονιάς

Ανοίγει αύριο στη Λάρνακα με τον αγώνα Super Cup η αυλαία στο Futsal με τις ομάδες της Ανόρθωσης και της ΑΕΛ να διεκδικούν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Με τον αυριανό αγώνα αρχίζουν και οι φετινές τηλεοπτικές μεταδόσεις του Futsal από τη Cytavision. Με πρωτοβουλία της ΚΟΠ, στο πλαίσιο της προσπάθειας για προβολή και προώθηση του αθλήματος, κάθε Πέμπτη και ώρα 19:00 καθιερώνεται η απευθείας τηλεοπτική μετάδοση αγώνα Futsal.

Η αρχή των ζωντανών μεταδόσεων άρχισε στην περσινή αγωνιστική περίοδο από τη δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος, όπου το φίλαθλο κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα το άθλημα μέσα από τη σειρά των αγώνων που ανέδειξαν τον πρωταθλητή.

Ο αυριανός αγώνας μεταξύ της πρωταθλήτριας Ανόρθωσης με την κυπελλούχο ΑΕΛ θα διεξαχθεί στο Κίτιον και θα αρχίσει στις 19:00.Η γενική είσοδος καθορίστηκε στα 10 ευρώ και οι θύρες εισόδου του σταδίου θα ανοίξουν στις 17:30.

Θα γίνει ταυτοποίηση των εισιτηρίων των φιλάθλων κατά την είσοδο τους στο στάδιο και υπενθυμίζεται ότι δεν θα ανοίξουν ταμεία στο στάδιο. Οι φίλαθλοι της Ανόρθωσης θα παρακολουθήσουν στον αγώνα από την ανατολική κερκίδα και οι φίλαθλοι της ΑΕΛ από τη δυτική κερκίδα.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Χρίστος Ε. Χρίστου και Μάριος Ιωάννου. Γραμματεία ορίστηκε ο Στέφανος Ριαλάς και χρονομέτρης ο Ανδρέας Πραστίτης. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Ανδρέας Δημητρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ