aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΘέλουν τον Μπογκατίνοφ

Θέλουν τον Μπογκατίνοφ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στον Εθνικό Άχνας θα επιδιώξουν να κρατήσουν στο ρόστερ τον τερματοφύλακα Μάρτιν Μπογκατίνοφ, αφού είναι ανάμεσα σε αυτούς που ξεχώρισαν στη λήξασα σεζόν.

Ο Σκοπιανός τερματοφύλακας πρόσφερε σημαντική βοήθεια στην ομάδα και το κλίμα στο Δασάκι είναι θετικό για την παραμονή του. Ερωτηματικό, κατά πόσο θα συνεχίσει και στη νέα περίοδο, αποτελεί ο δεύτερος τερματοφύλακας των μπλε, Γκόριν Μπρουκς, ο οποίος ήταν στη σκιά του Μπογκατίνοφ.

Απ’ εκεί και πέρα, υπενθυμίζουμε ότι η διοίκηση αποφάσισε να συνεχίσει με τον Ντανίλο Ντόντσιτς στον πάγκο. Παρά το γεγονός ότι ο Εθνικός Άχνας πέρασε την πιο δύσκολη σεζόν στη μακρόχρονη παρουσία του στην Α’ Κατηγορία, εντούτοις υπάρχει εκτίμηση προς το πρόσωπο του Σέρβου τεχνικού για τη δουλειά του και γι’ αυτό του έγινε πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του. Ο Σέρβος τεχνικός θα κτίσει την ομάδα όπως θέλει από την αρχή, με στόχο να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο που θα κρατήσει τον Εθνικό μακριά από περιπέτειες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ