aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΘέλουν να κάνουν βήμα παραμονής

Θέλουν να κάνουν βήμα παραμονής

ΤΩΝ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το πλέον αποφασιστικό βήμα για παραμονή τους στην Κατηγορία, θα ψάξουν το απόγευμα Εθνικός και Καρμιώτισσα στο Δασάκι. Θέλουν τη νίκη και μόνο τη νίκη, για να ξεκαθαρίσουν μια και καλή και να σκεφτούν την επόμενη σεζόν.

Η ομάδα της Άχνας προέρχεται από το εντός έδρας 1-1 με τον Ερμή και είναι στους 35 βαθμούς, ωστόσο μαθηματικά δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της. Η Καρμιώτισσα είναι σε πιο δύσκολη θέση αφού προέρχεται από την ήττα από την Άρη και είναι στους 33 βαθμούς, πέντε περισσότερους από τη Δόξα που είναι στην τελευταία θέση του Β’ γκρουπ.

Η ομάδα της Άχνας θέλει τη νίκη για πολλούς λόγους. Να πάρει τη ρεβάνς της ήττας στο ΓΣΖ από την Καρμιώτισσσα και να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα στο Δασάκι. Ο Ιβανάουσκας εδώ και ένα τρίμηνο ψάχνει να βρει το λάθος και να βελτιώσει την ομάδα του. Ο Λιθουανός τεχνικός τον τελευταίο καιρό παρουσιάζεται αρκετά ανήσυχος αλλά και εκνευρισμένος μετά από κάθε παιχνίδι, αφού βλέπει την ομάδα του να μην μπορεί να φθάσει σε καλή εμφάνιση και επιτυχία.

Αμφίβολος είναι ο Ζελάγια, που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού. Εάν δεν είναι απόλυτα έτοιμος, ο Ιβανάουσκας δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του. Εκτός θα είναι και πάλι ο Χατζηβασίλης, που είναι τραυματίας. Ο Πινσέλι ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επιστρέφει, όπως και ο Στόιτσεφ που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του.

Η Καρμιώτισσα έδειξε πως έχει τις δυνατότητες να παραμείνει στην Κατηγορία και αν φύγει με το διπλό σήμερα θα αγγίζει τον στόχο της. Η αποστολή της στο Δασάκι δεν φαντάζει εύκολη, όμως υπάρχει αποφασιστικότητα για καλή παρουσία και επιτυχία. Ο Λιάσος Λουκά δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μανογιάν, Ταραλίδη και Α. Κυριάκου, αλλά και τους Γουίλερ, Αρότσα λόγω καρτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ