aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Θα το κρατώ μέχρι να πεθάνω»

«Θα το κρατώ μέχρι να πεθάνω»

Λίγο μετά την ανακοίνωση της αποδέσμευσής του από την ΑΕΛ, ο Ματίας Ντεγκρά μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sports1» της Λεμεσού. Αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από τη Λεμεσιανή ομάδα, ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον κόσμο και τον Πάμπο Χριστοδούλου.

«Περάσαμε δύσκολες στιγμές, έχω μεγάλη αγάπη για την ΑΕΛ και την Κύπρο. Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω τον κόσμο. Γι’ αυτόν ήρθα πίσω, επειδή ήξερα πόσο δύσκολα περνούσε η ομάδα. Από την ΑΕΛ δεν ήθελαν να συνεχίσουμε. Ήθελα να συμφωνήσουμε και να φύγω, δεν ήθελα να φύγω με άσχημο τρόπο», είπε αρχικά.

Για την καλύτερη στιγμή του στην ΑΕΛ, τον Πάμπο Χριστοδούλου και τον πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους είπε: «Η κατάκτηση του πρωταθλήματος, είναι κάτι που θα το κρατώ μέχρι να πεθάνω. Ήμουν τυχερός που ήμουν σε αυτή την ομάδα. Ο Πάμπος είναι μεγάλος κόουτς, πήρε πρωτάθλημα με την ΑΕΛ και έκανε τρομερή δουλειά με την Εθνική. Έχω πολύ καλή σχέση μαζί του. Ο πρόεδρος κάνει την δουλειά του, βοήθησε πολύ την ΑΕΛ. Η ΑΕΛ είναι πιο μεγάλη από κάποιο πρόσωπο και όλοι κάνουμε το καλύτερο για την ΑΕΛ».

Για το αν θα πάει σε άλλη ομάδα στην Κύπρο: «Αυτό που θέλω τώρα είναι διακοπές. Ξέρετε όλα αυτά που πέρασα δεν ήταν ωραία. Θα πάω στην Αργεντινή στην οικογένεια μου, θα κάνω restart και μετά θα κοιτάξω το ποδόσφαιρο. Μακάρι να μην παίξω σε άλλη ομάδα στην Κύπρο γιατί ήταν πολύ δυνατό αυτό που έζησα στην ΑΕΛ. Αλλά αφού καθαρίσει το μυαλό μου θα αποφασίσω, θα σκεφτώ ως επαγγελματίας».

Για το τι έφταιξε στη φετινή σεζόν: «Βεβαίως φταίμε όλοι, εγώ πρώτος παίρνω την ευθύνη. Είχαμε δυσκολίες εντός και εκτός γηπέδου, αλλάξαμε τρεις προπονητές. Πήραμε το Σούπερ Καπ και στο τέλος με τον Πάμπο καταφέραμε με ηρεμία να μείνουμε στην κατηγορία. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα γιατί έχει μεγάλο κόσμο πίσω της. Πολλοί παίκτες που ήρθαν δεν το καταλαβαίνουν αυτό.

Όταν κλήθηκε να πει την προτίμησή του για τον Μαραντόνα ή τον Μέσι απάντησε: «Μέσι, τον είδα περισσότερο, μου αρέσει περισσότερο η ζωή του».

Καταληκτικά ανέφερε: «Εγώ είχα στο μυαλό μου να παίξω δέκα χρόνια στην ΑΕΛ. Τώρα πρέπει να αλλάξω τις σκέψεις μου. Ότι είχα το έδωσα, το 100% πάντα, με καλές και κακές εμφανίσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ