Τέλος και ο Μπεσέρα

Ο ποδοσφαιριστής ειδοποιήθηκε ότι είναι εκτός πλάνων του Ντανίλο Ντόντσιτς και ψάχνει ήδη για τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό…

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Μετά τους Σάμουελ ντε Αραούζο, Ρεβάζ Μπαραμπάντζε και Γκιλέρμε ντε Πάουλα, άλλος ένας ποδοσφαιριστής, ο Βραζιλιάνος Έβερτον Μπεσέρα, αποτελεί παρελθόν από τον Εθνικό Άχνας.

Ο ποδοσφαιριστής ειδοποιήθηκε ότι είναι εκτός πλάνων του Ντανίλο Ντόντσιτς και ψάχνει ήδη για τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ που αγωνίστηκε με τη φανέλα του Εθνικού τα τελευταία δύο χρόνια, φέτος είχε κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και γι’ αυτό θα αποχωρήσει από την ομάδα, ενώ η τεχνική ηγεσία αναζητά τον αντικαταστάτη του.

Από τον Εθνικό αποχώρησαν, επίσης, οι Κάρλες Κότο, Μάριος Ηλία και Χάρης Κυριάκου. Ο Καταλανός εξτρέμ θα συνεχίζει στη Δόξα και οι δύο Κύπριοι στην ΑΕΛ. Από την ομάδα θα αποχωρήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που είναι εκτός πλάνων του Ντανίλο Ντόντσιτς, αφού ο Εθνικός αναμένεται να παρουσιαστεί με νέο «λουκ» στη νέα σεζόν.

Σέρβος τεχνικός θα φέρει αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές και θα κτίσει την ομάδα από την αρχή. Πρώτα θα ξεκαθαρίσει το ρόστερ και μετά θα ξεκινήσουν οι προσθήκες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ντόντσιτς έχει εντοπίσει κάποιους μετεγγραφικούς στόχους και περιμένει το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ για να ξεκινήσει το κτίσιμο της νέας ομάδας. Παράλληλα, αναμένεται να λήξουν και τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που έχει στα υπόψη του και μετά να ανακοινωθεί οτιδήποτε.

Στις 4 Ιουλίου αναμένεται ότι θα αρχίσει η προετοιμασία για τη νέα χρονιά. Παρά το ότι εξετάζονται κάποια αθλητικά κέντρα στο εξωτερικό, όπως είναι η Ελλάδα, εντούτοις το πιθανότερο είναι ότι η προετοιμασία θα γίνει στην Κύπρο λόγω του οικονομικού. Το όλο θέμα, πάντως, αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα.