aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΤα καλύτερα γκολ και οι αριθμοί (video)

Τα καλύτερα γκολ και οι αριθμοί (video)

Δύο ποδοσφαιριστές «τρέχουν» σερί ατομικού σκοραρίσματος. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Κίνγκσλι Ονουέγκπου μετρά τρία τέρματα, έχοντας από ένα σε κάθε ματς της Νέας Σαλαμίνας.

Σε δύο παιχνίδια αγωνίστηκε ο Νούνο Μοράις του ΑΠΟΕΛ και είδε δίχτυα στο καθένα. Από εκεί και πέρα, οι Γιούστε (2), Σελάγια (1) και Σαρδινέρο (1) του Απόλλωνα και ο Τολεμές της ΑΕΚ σκόραραν στο μοναδικό παιχνίδι που αγωνίστηκαν και μπορούν να δημιουργήσουν σερί αν το πράξουν και στην 4η αγωνιστική.

Μία ομάδα δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στις τρεις αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί. Η Αλκή Ορόκλινη έχει μηδέν ενεργητικό και θα προσπαθήσει αύριο απέναντι στην Ανόρθωση να πετύχει το πρώτο της τέρμα. Τρεις ποδοσφαιριστές πέτυχαν δύο γκολ σε ένα ματς. Ο Γιούστε του Απόλλωνα εις βάρος της Πάφος FC, ο Σαντίκ της Δόξας εις βάρος της Αλκής και ο Τιάγκο της Νέας Σαλαμίνας εις βάρος της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου.

Από εκεί και πέρα, ΚΟΠ και Bet On Alfa συνεχίζουν και φέτος τη συνεργασία τους για την ανάδειξη του καλύτερου τέρματος της αγωνιστικής αλλά και της χρονιάς. Κάθε αγωνιστική θα επιλέγονται από την Σχολή Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ τα τρία καλύτερα τέρματα της αγωνιστικής και ένα εξ αυτών, θα επιλεγεί στο τέλος της σεζόν ως το καλύτερο του Πρωταθλήματος.

Η πρώτη ολοκληρωμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta ήταν η 3η. Καλύτερο τέρμα της αγωνιστικής αναδείχτηκε αυτό που πέτυχε ο Κίγκσλεϊ της Νέας Σαλαμίνας σε βάρος της ΑΕΚ Λάρνακας. Δεύτερο καλύτερο τέρμα αυτό που πέτυχε ο Σαρδινέρο του Απόλλωνα σε βάρος της Πάφου με το οποίο διαμόρφωσε το 3-0 και τρίτο καλύτερο τέρμα, αυτό του Σαντίκ της Δόξας σε βάρος της Αλκής με το οποίο επίσης διαμόρφωσε το 3-0 υπέρ της ομάδας του.

Δείτε το video με τα καλύτερα τέρματα:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ