aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΣυζητά με Ελλαδίτες

Συζητά με Ελλαδίτες

TOY ΓΙΩΡΓΟY ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο προγραμματισμός του Άρη θα κριθεί από τις αποφάσεις που θα λάβει ο πρόεδρος, Σταύρος Δημοσθένους. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως, η ομάδα που θα παρουσιαστεί στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας θα είναι ανανεωμένη και στελεχωμένη με νέα πρόσωπα. Ο πρόεδρος θα αλλάξει πολλά, τόσο εντός, όσο και εκτός ομάδας, με έναν και μοναδικό στόχο, να φρεσκάρει το έμψυχο δυναμικό αλλά και να φέρει… νέο αίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανοιχτός σε προτάσεις ο πρόεδρος του Άρη

Στον Άρη είχαν μεγάλες προσδοκίες με το ξεκίνημα της σεζόν, αλλά στην πορεία παρουσιάστηκαν αδυναμίες. Ο πρόεδρος συνεχίζει τις επαφές του για την εξεύρεση προπονητή, καθώς όλα θα αρχίζουν και θα τελειώνουν από την προσωπικότητα του ανθρώπου που θα έχει την ευθύνη της ομάδας. Η παρουσία του Δημοσθένους στο εξωτερικό έχει να κάνει με επαγγελματικά ζητήματα αλλά ταυτόχρονα συζητά και με Ελλαδίτες προπονητές. Παράλληλα, είναι στο ψάξιμο και ποδοσφαιριστών, τους οποίους ο Άρης θα αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μέλλον του Θεοδόση Κύπρου…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ