aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣυμφώνησαν για Μιντίκκη

Συμφώνησαν για Μιντίκκη

Tη συμφωνία για παραχώρηση του Κωνσταντίνου Μιντίκκη με την μορφή δανεισμού στην Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε τόσο η διοίκηση των κιτρινοπράσινων, όσο και αυτή των ερυθρόλευκων.

Το γεγονός ότι χάλασε η μετεγγραφή του Κούσουλου, από τους ερυθρόλευκους στην ΑΕΚ, δεν επηρεάζει τη μετακίνηση του Μιντίκκη στην ομάδα της Αμμοχώστου. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής «έγραψε» πέρσι μόλις 3 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Στη νέα σεζόν προσδοκεί ότι θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί πολύ περισσότερο. Στα τελευταία 2.5 χρόνια που ήταν στην ΑΕΚ είχε συνολικά 26 συμμετοχές στο πρωτάθλημα. Δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις, με πειθαρχία και δεν έχει δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.

Άλλη μία επιστροφή λοιπόν στη Νέα Σαλαμίνα, μετά τους Ανδρέα Κυπριανού και Έλιο Ρόκα. Ο Κύπριος δεξιός μπακ αγωνίστηκε και στο παρλεθόν στους ερυθρόλευκους, από τους οποίους μετεγγράφηκε στην ομάδα της Λάρνακας τον Ιανουάριο του 2016. Οι δύο ομάδες συμφώνησαν όπως καταβάλλουν από κοινού τον μισθό του Κύπριου αμυντικού. Με την απόκτηση του Μιντίκκη αναπληρώνεται η αποχώρηση του Σάββα Τσαμπούρη, ο οποίος ήταν ο βασικός δεξιός μπακ την περασμένη σεζόν. Στο ρόστερ υπάρχουν για την ίδια θέση, οι Γιώργος Ελευθερίου και Κωνσταντίνος Σεργίου.

Πλέον, η προσοχή του Λιάσου Λουκά και της επιτροπής προγραμματισμού στράφηκε στις επόμενες κινήσεις. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η απόκτηση ακραίου φορ και σέντερ μπακ. Επίσης, σύντομα θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες που αφορούν την προετοιμασία και τα φιλικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ: «Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την συμφωνία για παραχώρηση του Κωνσταντίνου Μιντίκκη με την μορφή δανεισμού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2017/18) στην Νέα Σαλαμίνα. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Σαλαμίνας η οποία δημοσίευσε και τη φωτογραφία που βλέπετε πιο κάτω: «Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο ξανά στη μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ