aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣυλλυπητήρια Λουκά

Συλλυπητήρια Λουκά

Με ανακοινώσεις τους οι ομάδες μας εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στον δημοσιογράφο Λουκά Φουρλά για τον αδόκητο χαμό της κορούλας του.

Ερμής Αραδίππου: «Σύσσωμη η οικογένεια του Ερμή Αραδίππου εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στον φίλο Λουκά Φουρλά και τη σύζυγο του για το πρόωρο χαμό του παιδιού τους… Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει το αγγελούδι τους…»

Ανόρθωση: «Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στον δημοσιογράφο Λουκά Φουρλά, στη σύζυγο αλλά και στους οικείους τους, για τον πρόωρο χαμό της κόρης τους. Αιωνία της η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».

Διγενής Μόρφου: «Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του φίλου δημοσιογράφου Λουκά Φουρλά και του ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη. Καλό ταξίδι αγγελούδι μας, καλό παράδεισο και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».

Oλυμπιακός: «Το ΔΣ του Ολυμπιακού Λευκωσίας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στον δημοσιογράφο Λουκά Φουρλά και στην σύζυγό του Ηλέκτρα Φωτιάδου για τον απροσδόκητο χαμό της μικρής τους κορούλας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάζει».

Ομόνοια: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Λουκά Φουρλά. Δύναμη και κουράγιο».

Νέα Σαλαμίνα: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας εκφράζει τα βαθύτατα του συλλυπητήρια στην οικογένεια του δημοσιογράφου Λουκά Φουρλά για τον αδόκητο χαμό της κορούλας του Άρτεμις. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».

ΕΑΚ: «Η ΕΑΚ εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του δημοσιογράφου Λουκά Φουρλά για τον θάνατο της μικρής του κόρης. Ο θεός να τους δίνει δύναμη. Καλό παράδεισο Άρτεμις κοντά στους Αγγέλους».

Σωματείο ΑΠΟΕΛ: «O ΑΠΟΕΛ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στον δημοσιογράφο Λουκά Φουρλά για τον αδόκητο χαμό της κορούλας του. Αιωνία της η μνήμη».

Ποδοσφαιρική εταιρεία ΑΠΟΕΛ: «Οι δυνατοί και άξιοι άνθρωποι περιτριγυρίζονται από Αγγέλους. Συλλυπητήρια Λουκά Φουρλά».

Ποδοσφαιρική εταιρεία Απόλλωνα: «Η Εταιρία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Λτδ) εκφράζει την οδύνη της για τον αδόκητο χαμό της μικρής Άρτεμις Φουρλά, κόρη του φίλου κι αδελφού Λουκά Φουρλά. Σύσσωμη η μεγάλη και περήφανη οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Λουκά Φουρλά. Δύναμη και κουράγιο Ηλέκτρα και Ιάσωνα. Καλό ταξίδι μικρή Άρτεμις…».

** Mε τη σειρά μας, όλη η συντακτική ομάδα του Goal.com.cy εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς το συνάδελφο. Αιωνία της η μνήμη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ