aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΣτον τελικό η Ομόνοια

Στον τελικό η Ομόνοια

Η Ομόνοια θα είναι η αντίπαλος του Green Αir Παφιακού στους τελικούς των πλέι-οφς  του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τις νίκες στην κανονική διάρκεια.  Οι «πράσινοι» πέτυχαν την Παρασκευή την τρίτη σερί νίκη επί της Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα στα πλέι-οφς με 3-0 και με σύνολο νικών τέσσερεις έναντι μιας προκρίθηκαν.

Η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα που έπαιξε πολύ καλά στο πρώτο σετ και το έχασε στις λεπτομέρειες θα αντιμετωπίσει το ΑΠΟΕΛ με πλεονέκτημα έδρας για τη διεκδίκηση της τρίτης θέσης (σ.σ. οι δυο ομάδες έχουν από μια νίκη).

Πραγματικό ντέρμπι έγινε στο πρώτο σετ με τις δυο ομάδες να παλεύουν πόντο – πόντο. Η Ομόνοια ήθελε να μπει με το δεξί, αλλά η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα μπήκε στη «μάχη» για να παίξει τα ρέστα της. Τελικά, μετά από σετ που κράτησε πέραν των 30 λεπτών οι «πράσινοι» κέρδισαν με 26-24 και προηγήθηκαν με 1-0.

Τα δεδομένα ήταν διαφορετικά στο δεύτερο σετ. Η Ομόνοια με την ψυχολογία στα ύψη ανέβασε στροφές και αφού πήρε διαφορά στο σκορ κέρδισε με 25-17 κάνοντας σημαντικό βήμα για τη νίκη. Το 2-0 των «πρασίνων» ήταν παρακαταθήκη πρόκρισης, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» καλούνταν να κάνουν υπερπροσπάθεια ανατροπής.

Στο τρίτο σετ έγινε όμως διαφορετικό παιχνίδι. Οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν σε υψηλό επίπεδο και όλα έδειχναν ότι το σετ θα κριθεί στην ομάδα που θα έκανε τα λιγότερα λάθη. Αυτή ήταν η Ομόνοια που κέρδισε με 25-22 τον αγώνα με 3-0 και την πρόκριση στον τελικό των πλέι-οφς.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Σ. ΣΑΒΒΑ): Σ. Πετρακκίδης, Λαμπ. Λουγκάνετς, Παφίτης, Αχ. Πετρακκίδης, Ροντρίγκο – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου.

ΚΑΠΑΤΣΟΣ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (ΑΝΤ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ): Προδρόμου, Χρυσοστόμου, ΝτεΜαν, Δημητρίου, Μπαγιάν, Μάνθα – Λίμπερο: Βαρνάβα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ