Στο… Δασάκι είναι η θέα! (pics)

Πανέμορφες γυναικείες παρουσίες από τα εντός έδρας παιχνίδια του Εθνικού Άχνας, που τραβούν σαν... μαγνήτης τα ανδρικά βλέμματα και τον φωτογραφικό φακό...

Στο… Δασάκι είναι η θέα! Με όλη τη σημασία της εναρκτήριας φράσης του παρασκηνιακού κειμένου που ακολουθεί.

Πραγματικά, το να ψάχνεις φωτογραφίες ποδοσφαιριστών από τη φετινή ομάδα του Εθνικού Άχνας για σκοπούς που αφορούν στο ρεπορτάζ της προσφυγικής ομάδας, κυρίως από τα εντός έδρας παιχνίδια της, δεν είναι καθόλου μα καθόλου ανιαρό. Θα λέγαμε πως είναι η χαρά τοποιουδήποτε αθλητικού συντάκτη.

Για να καταλάβετε τι εννοούμε, θα χρειαστεί να δείτε τις φωτογραφίες των πανέμορφων κοπελιών που συλλέξαμε από τα αρχεία του Savvides press sports photographers LTD. Οι κοπελιές που θα δείτε πιο κάτω, είναι αποτέλεσμα των φωτογραφικών κλικ από την κεντρική εξέδρα του γηπέδου του Εθνικού στο Δασάκι Άχνας (συν κάποιες από τη φιλοξενούμενη κερκίδα).

Και επειδή από τον Εθνικό αποχώρησαν πολλοί ποδοσφαιριστές και θα ακολουθήσουν κι άλλοι, αρκετές από τις παρουσίες που βλέπετε στις φωτογραφίες πιθανόν να μην τις βλέπουμε στη νέα σεζόν, καθώς πρόκειται για τις συντρόφους τους. Ας ελπίσουμε, όμως, ότι οι… αντικαταστάτριες τους (οι σύντροφοι των παικτών που θα αποκτηθούν), θα είναι εξίσου όμορφες!

Απολαύστε την γκαλερί φωτογραφιών που ακολουθεί!