aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΣτην Κύπρο ο Βιγιαφάνιε

Στην Κύπρο ο Βιγιαφάνιε

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην Κύπρο βρίσκεται από χθες το νέο απόκτημα της ΑΕΖ, Νικολάς Βιγιαφάνιε (αριστερά στη φωτό). Πρόκειται για 27χρονο μέσο από την Αργεντινή, ο οποίος αγωνιζόταν στη λήξασα σεζόν με τη φανέλα της Σπάρτης.

Θα ενσωματωθεί σύντομα στις προπονήσεις των νεοφώτιστων, οι οποίοι θα ξεμουδιάσουν σήμερα το πρωί με το πρώτο δίτερμα της σεζόν. Θα γίνει νωρίς το πρωί (09:00) λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές θα μείνουν ελεύθεροι μέχρι μεθαύριο το απόγευμα (18:00), που είναι προγραμματισμένη η «ανοικτή» προπόνηση.

Εν τω μεταξύ, η ΑΕΖ θα λειτουργήσει Γραφείο Τύπου με εκπρόσωπο την Ουλιάνα Ζερβού. Ο σύλλογος του Ζακακίου ανακοίνωσε επίσης ότι τα καινούργια γραφεία του βρίσκονται στην οδό Εμμανουήλ Ροΐδη, στον 2ο όροφο του Kirzis Center.

Όπως αναφέρεται, είναι πλήρως λειτουργικά και έτοιμα να εξυπηρετήσουν τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία. Η ΑΕΖ με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τις εταιρείες Mangas Home Improvement και LG Electronics, οι οποίοι συνέβαλαν στην ανακαίνιση των γραφείων της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ