aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣτην Κύπρο η αποκάλυψη της Ετάρ

Στην Κύπρο η αποκάλυψη της Ετάρ

Ο Αλιούν Μπανταρά Σαμπ βρίσκεται στην Κύπρο για να περάσει από δοκιμαστικά για λογαριασμό της Αλκής. Πρόκειται για 29χρονο Σενεγαλέζο στράικερ, ο οποίος αποτέλεσε την αποκάλυψη της Ετάρ στο βουλγαρικό πρωτάθλημα της λήξασας σεζόν.

Ήταν ο πρώτος σκόρερ της βουλγαρικής ομάδας με εννιά γκολ, εντούτοις η συνεργασία των δύο πλευρών λύθηκε το περασμένο καλοκαίρι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της βαλκανικής χώρας, ήθελε να αποχωρήσει από την Ετάρ για να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσία, γι’ αυτό και καθυστέρησε να λάβει μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία.

Προφανώς, οι δύο πλευρές έφτασαν στα άκρα, καθώς ο Μπανταρά δεν αγωνίστηκε σε καμία ομάδα στην τρέχουσα σεζόν. Γι’ αυτό και ο Κώστας Σακκάς θέλει να διαπιστώσει σε ποιο επίπεδο φυσικής κατάστασης βρίσκεται ο υποψήφιος προς απόκτηση στράικερ.

Τα στατιστικά του πάντως στις μικρές κατηγορίες της Πορτογαλίας, πιστοποιούν πως ο ύψους 1.90μ. φορ ξέρει την τέχνη του γκολ. Ρεκόρ του τα 28 γκολ με τη Μονταλέγκρε την περίοδο 2014-15.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ