aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Σπόντες» Μπαλταζάρ για Ψευδιώτη

«Σπόντες» Μπαλταζάρ για Ψευδιώτη

Απογοητευμένος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα ο προπονητής της ΑΕΛ, Μπρούνο Μπαλταζάρ. Ο προπονητής της ΑΕΛ τόνισε πως η ομάδα του πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε. Παράλληλα σημείωσε πως οι δυο ομάδες ήταν ποιοτικές, όχι όμως και η 3η ομάδα του γηπέδου.

Αναλυτικά: «Είμαι πολύ απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Παίξαμε απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα η οποία κτίστηκε για να περάσει στο Champions League. Μια ομάδα που έπαιξε που Europa League και είναι η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος. Ξέραμε πως χρειάζονται όχι μια ευκαιρία για να σκοράρουν, αλλά μισή. Ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, μετά υπήρχε φυσιολογική αντίδραση από τον ΑΠΟΕΛ.

Όμως ισορροπήσαμε το παιχνίδι μέχρι το ημίχρονο. Ξέραμε πως δεν είναι εύκολο να παίξεις απέναντι από τον ΑΠΟΕΛ ακόμη και με δέκα παίκτες. Ζήτησα από τους ποδοσφαιριστές να παίζουν με δυο αγγίγματα. Και εκεί που πιέζαμε για το τέρμα δεχτήκαμε ένα τέρμα που δεν γίνεται να δέχεσαι. Αυτό όμως που προσπαθούμε να κάνουμε σε 17 προπονήσεις είναι κάτι που προσπαθούν να κάνουν οι άλλοι σε 6 βδομάδες.

Είναι δύσκολο αλλά είναι δυνατό με αυτούς τους ποδοσφαιριστές που έχουμε. Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο, συγχαίρω τους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια τους. Προσπαθούσαμε να μην δεχτούμε γκολ και με ένα ποδοσφαιριστή περισσότερα θέλαμε να βάλουμε. Δεν τα καταφέραμε. Οι δυο ομάδες ήταν ποιοτικές αλλά όχι και η 3η. Τελειώνοντας να πω πως οι φίλοι της ομάδας ήταν φανταστικοί, παίξαμε με 12 και αυτός είναι ο τρόπος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ