aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Σοκαρίστηκα στην Κύπρο με τον Ολλανδό προπονητή»

«Σοκαρίστηκα στην Κύπρο με τον Ολλανδό προπονητή»

Mια παράξενη ιστορία που έμεινε χαραγμένη στην ποδοσφαιρική του καριέρα διηγήθηκε στην ιστοσελίδα topsport.bg της Βουλγαρίας, ο Ντίμιταρ Πετκόφ. Για όσους δεν θυμούνται ο Βούλγαρος ποδοσφαιριστής πέρασε για ένα… φεγγάρι από την Κύπρο το πρώτο εξάμηνο της περιόδου 2013/14 για λογαριασμό του Άρη Λεμεσού, όπου αγωνίστηκε σε πέντε αγώνες και ακολούθως «εκδιώχθηκε», τουλάχιστον όπως υποστηρίζει ο ίδιος.

Ο 30χρονος, πλέον, Πετκόφ μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για το Μουντιάλ  και κυρίως για τις προκρίσεις Γαλλίας και Ουρουγουάης στα προημιτελικά του θεσμού. Οι απόψεις του Πετκόφ για το Μουντιάλ ελάχιστα μας νοιάζουν ή και καθόλου για να είμαστε ειλικρινείς.

Το «ζουμί» ήταν στο τέλος της συνέντευξης του Βούλγαρου ποδοσφαιριστή, ο οποίος διηγήθηκε την ιστορία με κυπριακό «χρώμα» που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην μνήμη του. Πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ο ίδιος και ένας Ολλανδός προπονητής, όπως αναφέρει.

Διαβάστε επίσης: «Κουράστηκα με τις πληρωμές στην Κύπρο. 90% ΑΠΟΕΛ ή Ομόνοια»

Τι έκανε ο εν λόγω  κύριος που σόκαρε τον Πετκόφ; Τον έδιωξε κακήν-κακώς και αυτόν και άλλους ποδοσφαιριστές με καταγωγή από χώρες των Βαλκανίων γιατί δεν τους συμπαθούσε. Δεν το λέμε εμείς ο ίδιος ο Πετκόφ το λέει.

«Είχα μια περίεργη ιστορία στην Κύπρο», ανέφερε ο Βούλγαρος και μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου έδωσε λεπτομέρειες.

«Ένας νέος τεχνικός ήρθε στην ομάδα. Ένας Ολλανδός. Το πρώτο πράγμα που μας είπε είναι ότι δεν του αρέσουν οι ποδοσφαιριστές από τα Βαλκάνια και θα τους διώξει όλους. Σοκαριστήκαμε όλοι. Για καλή μου τύχη, όμως, ήρθε η στιγμή που έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Μετά τον αγώνα με πλησίασε και μου είπε ότι θα ζητήσει να μείνω στην ομάδα, όχι γιατί με συμπαθεί, αλλά γιατί έκανα εξαιρετικό παιχνίδι. Έτσι και έγινε. Μια μέρα, ωστόσο, έλαβα μήνυμα από αυτόν (σ.σ. τον Ολλανδό προπονητή) και μου είπε να μην παρουσιαστώ ξανά στις προπονήσεις γιατί κάποιος του είχε μεταφέρει ότι κάπνιζα στα αποδυτήρια. Εγώ δεν καπνίζω. Και όλοι ξέρουν ότι δεν μπορείς να ανάβεις τσιγάρο στα αποδυτήρια μίας ομάδας. Γέλασα και συνειδητοποίησα ότι απλά έψαχνε μια αφορμή για να με διώξει, και έφυγα».

Αν διερωτάστε ποιος είναι ο Ολλανδός προπονητής, εμείς απλά καταγράφουμε πως τεχνικός του Άρη Λεμεσού την περίοδο εκείνη ήταν ο Τον Κάανεν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ