aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Σκασμένος» ο Σίλντενφελντ!

«Σκασμένος» ο Σίλντενφελντ!

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο Γκόρτον Σίλντενφελντ μετά τον αγώνα με την Αγία Νάπα, μιλώντας στη Cytavision. Ο Κροάτης αμυντικός μίλησε με… σκληρή γλώσσα για την εμφάνιση της Ανόρθωσης και τη στενή νίκη με 3-2, ενώ αναφέρθηκε στα γκολ που πετυχαίνει αυτός και ο Ντουγκλάο, καθώς και το ντέρμπι της Κυριακής με τον Απόλλωνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκανε τη ζωή της δύσκολη η «Κυρία» (video + pics)

Τον αγώνα: «Κερδίσαμε, αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση. Είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα και με όλο το σεβασμό στον αντίπαλο δε γίνεται να παίζουμε έτσι. Πρέπει να παίζουμε σοβαρά. Κάναμε δυο λάθη και τα πληρώσαμε. Πήραμε ένα μικρό προβάδισμα, αλλά πρέπει να είμαστε σοβαροί».

Τα γκολ που βάζουν αυτός και ο Ντουγκλάο: «Είναι ένα πλεονέκτημα της ομάδας αυτό. Δεν έχουμε τον επιθετικό να βάλει 20 γκολ, είναι δουλειά όλων και όλοι πρέπει να συνεισφέρουμε. Είμαι χαρούμενος που μπορώ να το κάνω αλλά το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Περιμέναμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα»

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Ένα ντέρμπι σαν αυτό της περασμένης εβδομάδας που παίξαμε εδώ. Ένα μεγάλο ματς που θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ