aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣήκωσε μανίκια ο Μπεν Σιμόν

Σήκωσε μανίκια ο Μπεν Σιμόν

Την ερχόμενη Πέμπτη 13 Ιουλίου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση στα ΜΜΕ του νέου προπονητή της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών Ραν Μπεν Σιμόν. Η παρουσίαση θα γίνει στις 12:00 στο ξενοδοχείο Χίλτον Παρκ στη Λευκωσία. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, ο Σιμόν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Εθνική ομάδα μέχρι την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της στα προκριματικά του EURO 2020, το φθινόπωρο του 2019.

Ο κ. Σιμόν έχει ήδη αρχίσει να ενημερώνεται για την Εθνική μας ομάδα προκειμένου να είναι έτοιμος για τις επίσημες υποχρεώσεις των προσεχών μηνών. Ο πρώτος αγώνας στον οποίο θα έχει την ευθύνη της Εθνικής θα είναι στις 31 Αυγούστου με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη στο ΓΣΠ ενώ στις 3 Σεπτεμβρίου ακολουθεί εκτός έδρας αγώνας με την Εσθονία.

Ο νέος προπονητής της Εθνικής θα βρίσκεται αύριο στο ΓΣΠ για να παρακολουθήσει τον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την Ντούντελαντζ Λουξεμβούργου και την Πέμπτη θα παρακολουθήσει τον αγώνα του Απόλλωνα με τη Ζάρια Μολδαβίας στο ΑΕΚ Αρένα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ