aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΣΕΒΑΣΜΟΣ: Αγκαλιά ΟΥΚάδων στη Μάγια πριν από το ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ

ΣΕΒΑΣΜΟΣ: Αγκαλιά ΟΥΚάδων στη Μάγια πριν από το ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ

Τη στήριξη τους στη μικρή Μάγια και στην οικογένειά της, στη δοκιμασία που βιώνει με την υγεία της, παρέχει ο Σύνδεσμος Εφέδρων Βατραχανθρώπων Κύπρου (ΣΕΒΑΚ). Ο ΣΕΒΑΚ – ΟΥΚ ανακοίνωσε ότι αύριο στις 17:00, θα τοποθετήσει τραπεζάκια για εισφορές για τη μικρή Μάγια, έξω από το ΓΣΠ, πριν από την έναρξη του αγώνα του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΚ. Όπως έχει ανακοινώσει ο ΣΕΒΑΚ στη σελίδα του στο Facebook, θα στηρίξει τη Μάγια να περάσει από αυτό το δύσκολο σχολείο της ζωής. Η μικρούλα έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο.

Η ανάρτηση στο Facebook: «Των βατράχων η σχολή είναι δύσκολη πολύ, λέει το τραγούδι μας, και όσοι από εμάς το πέρασαν το γνωρίζουν καλά αυτό! Η ΦΙΛΗ μας η Μάγια, όμως, βιώνει ένα ακόμα πιο δύσκολο σχολείο, αυτό της ζωής. Ο Σ.Ε.ΒΑ.Κ είναι η οικογένεια των Ο.Υ.Κ και όλοι στην οικογένεια μας είναι ΕΝΑ μαζί σε όλα. Η Μάγια είναι μέλος οικογένειας δικού μας Ο.Υ.Κ. και άρα μέλος της δικής μας οικογένειας. Ο Σ.Ε.ΒΑ.Κ ανάλαβε επίσημα ως Ερανιστής μαζί με την οικογένεια Γεωργιάδη και θα αφιερώσουμε όλες τις προγραμματισμένες δραστηριότητες μας μέχρι την 1.7.2017 για την οικονομική ενίσχυση της Μάγιας. ΟΛΟΙ οι Ο.Υ.Κ και όλοι οι ΦΙΛΟΙ μας μαζί σε αυτήν την προσπάθεια! Είσαι ΦΙΛΟΣ μας είσαι ΦΙΛΟΣ της ΜΑΓΙΑΣ! Είσαι ΦΙΛΟΣ της ΜΑΓΙΑΣ είσαι ΦΙΛΟΣ των Ο.Υ.Κ.! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, Ο.Υ.Κ και ΦΙΛΟΙ να βοηθήσουμε τη Μάγια να βγάλει το σχολείο της ζωής!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ