aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΣέρζιο: Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς

Σέρζιο: Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Ο ΑΠΟΕΛ θα αναμετρηθεί σήμερα με τον Απόλλωνα και στον δρόμο του θα βρει έναν πρώην δικό του. Ο Μάριο Σέρζιο βίωσε όλες τις μεγάλες στιγμές των γαλαζοκιτρίνων από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016. Τέσσερα συνεχόμενα πρωταθλήματα (2012-2016), δύο κύπελλα (2013-14, 2014-15), ένα Σούπερ Καπ (2013) και τέσσερις συμμετοχές σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων (1 Τσάμπιονς Λιγκ, 3 Γιουρόπα Λιγκ).

Από τότε που ήρθε στην Κύπρο δηλαδή, o Πορτογάλος δεξιός μπακ γνώρισε μεγάλες στιγμές στην ομάδα της Λευκωσίας και αγαπήθηκε από τους οπαδούς της. Στις 21 του περασμένου Δεκεμβρίου μπήκε αλλαγή στο 89’ του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ και χειροκροτήθηκε από τους 4.000 φίλους της. Ο επίλογος γράφτηκε λίγα λεπτά αργότερα στο twitter, με την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αύριο, δύο μήνες και πέντε ημέρες μετά τη φυγή του, θα βρεθεί για πρώτη φορά απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, σε κρίσιμο ντέρμπι για τη νέα του ομάδα. Είτε αγωνιστεί (όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ) είτε μείνει στον πάγκο, θα είναι σίγουρα παράξενη και δύσκολη ημέρα για αυτόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ