aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝΣε πρώτο πλάνο ο τερματοφύλακας

Σε πρώτο πλάνο ο τερματοφύλακας

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η αναζήτηση της επιτροπής προγραμματισμού της Καρμιώτισσας Πάνω Πολεμιδιών για τον τερματοφύλακα ο οποίος θα είναι βασικός στη νέα σεζόν, συνεχίζεται.

Ο Τζόρντι Κοδίνα πολύ δύσκολα θα αποκτηθεί, αφού αν και από τον ίδιο υπάρχει θετική ανταπόκριση, πρέπει να επιτευχθεί συμφωνία στο οικονομικό με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ ψηλά στη λίστα και επικρατέστερος για να αποκτηθεί είναι ο Ίσλι Χίντι (φωτό).

Η νεοφώτιστη ομάδα των Πάνω Πολεμιδιών, έχει στο ρόστερ της έναν τερματοφύλακα, τον Πορτογάλο Σοάρες Βιέιρα, του οποίου το συμβόλαιο ανανεώθηκε. Η επιτροπή προγραμματισμού έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης σε παίκτες από το υφιστάμενο ρόστερ. Αυτοί είναι οι Σταμάτης Πάντος, Αλκιβιάδης Χριστοφή, Ευγένιος Κυριάκου, Ανδρέας Φωτίου, Κωνσταντίνος Δημητρίου, Ανδρέας Κυριάκου και Ιωάννης Σάββα.

Ο προπονητής Λιάσος Λουκά εξετάζει πολλές προτάσεις για παίκτες από μάνατζερ. Με κάποιους ποδοσφαιριστές υπάρχει προφορική συμφωνία, όμως πρέπει πρώτα να ξεμπερδέψουν με τις υποχρεώσεις που έχουν με τις ομάδες τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ