aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΣε... αναμμένα κάρβουνα για τον Ζίγκι

Σε… αναμμένα κάρβουνα για τον Ζίγκι

Άτυχος στάθηκε στο ματς με τη Νέα Σαλαμίνα ο Ζίγκι Μπαντιμπανγκά.

Ο Βέλγος εξτρέμ του «τριφυλλιού» μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα, όμως 13 λεπτά αργότερα αντικαταστάθηκε, αφού ένιωσε ενοχλήσεις.

Ο ποδοσφαιριστής των πρασίνων εξετάστηκε από το ιατρικό τιμ της Ομόνοιας και σήμερα θα περάσει από μαγνητική τομογραφία για να διαφανεί το μέγεθος του προβλήματός του.

Ο προπονητής των πρασίνων Βλάνταν Μιλόγεβιτς αναμένει με αγωνία τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του Μπαντιμπανγκά, που θα καταδείξουν το ακριβές διάστημα της απουσίας του.

Σίγουροι απόντες από το ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ στο ΓΣΖ στις 7 Μαΐου, θα είναι οι Ιβάν Ρούνιε και Ρενάτο Μαργκάσα. Και οι δύο ποδοσφαιριστές συμπλήρωσαν απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών (4) και αυτομάτως τέθηκαν εκτός πλάνων. Αντίθετα, ο Κριστοβάο Ράμος αισθάνεται καλύτερα και αναμένεται ότι θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Εν τω μεταξύ, το χθεσινό πρόγραμμα προπόνηση περιλάμβανε αποθεραπεία για τους παίκτες της ομάδας, στους οποίους δόθηκε τετραήμερη άδεια. Επόμενο ραντεβού στο «Ηλίας Πούλλος» θα είναι τη Δευτέρα του Πάσχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ