«Ρουμάνος» και επίσημα ο Λόπεθ

Υπενθυμίζουμε πως ο Λόπεθ, όσο ανήκε στη Δόξα είχε και ένα πέρασμα ως δανεικός στην Αλμερία και μετά την Κύπρο, η Ρουμανία θα είναι η δεύτερη χώρα στην οποία θα αγωνιστεί εκτός της πατρίδας του...

Οριστικοποιήθηκε η μετεγγραφή του Ντάνι Λόπεθ στη Βιιτόρουλ Κονστάντσα. Λόγω της εξαιρετικής του παρουσίας στη λήξασα σεζόν, ο Καταλανός μέσος ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με την ομάδα της Κατωκοπιάς, αφού η διοίκηση πίστευε πως μπορεί να πωληθεί βάζοντας στο ταμείο της ένα σημαντικό ποσό.

Έτσι κι έγινε λοιπόν και ο Λόπεθ είναι και με βούλα ποδοσφαιριστής της ρουμανικής ομάδας. Υπενθυμίζουμε πως ο Λόπεθ, όσο ανήκε στη Δόξα είχε και ένα πέρασμα ως δανεικός στην Αλμερία και μετά την Κύπρο, η Ρουμανία θα είναι η δεύτερη χώρα στην οποία θα αγωνιστεί εκτός της πατρίδας του.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, ο Λόπεθ φωτογραφήθηκε με το κασκόλ της νέας του ομάδας, καθώς και μπροστά από το πούλμαν. Για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Λόπεθ στη Βιιτόρουλ, ταξίδεψε στη Ρουμανία και ο πρόεδρος της Δόξας Κώστας Χριστοδούλου (Καραβίδας).

ΜΕΣΩΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ