aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ«Πυραυλοκίνητος» με τον Πρισό

«Πυραυλοκίνητος» με τον Πρισό

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μετεγγραφή που ανεβάζει ακόμη περισσότερο το επίπεδο, αλλά και τις φιλοδοξίες στην ομάδα ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε ο Ερμής. Η ομάδα της Αραδίππου συμφώνησε για συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τον γνωστό μας από το πέρασμα του από την ΑΕΚ Νιόνγκο Πρισό.

Ο Καμερουνέζος ακραίος επιθετικός έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του Ερμή και αναμένεται να αποτελέσει άλλο ένα ισχυρό όπλο στα χέρια του Νίκου Παναγιώτου ενόψει και της νέας σεζόν. Μόνο και μόνο να θυμίσουμε ότι οι «φτεροπόδαροι» στην επίθεση έχουν επίσης τους Ονίλο, Κεϊτά και Ντε Μέλο αρκεί για να αντιληφθούμε τη δυναμική που αποκτά η ομάδα.

Ο Πρισό είναι στα 27 του χρόνια και ξεκίνησε την καριέρα του από την Μάλτα όπου έκανε δυο εξαιρετικές σεζόν στην Βαλέτα πριν πάρει μετεγγραφή στην ΑΕΚ τη σεζόν 2010-11. Στην ομάδα της Λάρνακας έμεινε για 1,5 χρόνο έχοντας 40 συμμετοχές και δύο γκολ, ενώ ακολούθως πήρε μετεγγραφή στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Αγωνίστηκε επίσης κατά σειρά σε Άστρα Πλοϊέστι (38/4) και Γκιόρι Έτο (6/0).

Πέρσι ο Πρισό επέστρεψε στην Βαλέτα όπου στο πρώτο μισό της σεζόν σκόραρε οκτώ γκολ σε 13 παιχνίδια, ενώ από τον Γενάρη και έπειτα φόρεσε τη φανέλα της Σλιέμα με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του κυπέλλου. Δίχως αμφιβολία ο Ερμής έκανε μια πολύ καλή μετεγγραφή και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ