aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Πυρά» κατά Βρυωνίδη, ΑΕΚ και αναφορά στον Γιάννη Αγιάννη

«Πυρά» κατά Βρυωνίδη, ΑΕΚ και αναφορά στον Γιάννη Αγιάννη

Αντιδρούν με ανακοίνωση οι οργανωμένοι φίλοι της Πάφος FC (Συ.Φι. Πάφος Θύρα 5) στην απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για την υπόθεση με την ένσταση της ΑΕΚ Λάρνακας.

«Ένας άνθρωπος αποφάσισε να καταδικάσει μια ολόκληρη πόλη, να καταστρέψει μια ολόκληρη επένδυση, ένα σύλλογο, μια μεγάλη μάζα οπαδών και φιλάθλων μας έστω και οριακά», αναφέρουν στην ανακοίνωση τους, ενώ τίθενται ερωτήματα για πιέσεις και για τα συμφέροντα κάποιων από την απόφαση.

Απόσπασμα της ανακοίνωσης:

«Δυστυχώς η απουσία μας από τα γήπεδα έδωσε την ευκαιρία σε κάποιους “κυρίους” να την εκμεταλλευτούν και σαν κοράκια που ζουν από την σάρκα του πεθαμένου, όρμησαν κατά της ομάδας μας. Η απουσία μας μεταφράστηκε ως αδυναμία για την ομάδα μας και στην τελική της κάναμε κακό εμείς οι ίδιοι, αφού δεν είχε το πιο δυνατό της όπλο να την υπερασπιστεί, τον ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ!

Με μεγάλη μας οργή και απογοήτευση διαβάσαμε την ανακοίνωση της απόφασης του αθλητικού δικαστή της κοπ για την ένσταση που υπέβαλε η ομάδα “ήθους” της Λάρνακας, για “αντικανονική” συμμετοχή του νεαρού μας ποδοσφαιριστή. Τα λόγια είναι περιττά!

Έστω και οριακά αποφάσισε ο Αριστοτέλης Βρυωνιδης, ότι η ομάδα μας πρέπει να καταδικαστεί! Ναι κύριοι ένας άνθρωπος αποφάσισε να καταδικάσει μια ολόκληρη πόλη, να καταστρέψει μια ολόκληρη επένδυση, ένα σύλλογο, μια μεγάλη μάζα οπαδών και φιλάθλων μας έστω και ΟΡΙΑΚΑ!

Για να μην κινδυνεύουμε με νέα ένσταση από τον “κύριο ηθικό” Καραπατάκη, θα προβούμε σε κάποια φιλολογικά ερωτήματα στα οποία βέβαια δεν αναμένουμε απαντήσεις από κανένα:

– Μήπως ασκήθηκαν πιέσεις από διάφορους για να βγει η συγκεκριμένη απόφαση;

– Πώς πληροφορήθηκε η “ηθική” ομάδα για το “ανήκουστο” αδίκημα της μη έγκαιρης καταβολής του παραβόλου;

– Μήπως άλλαξε η απόφαση εν μέσω μιας νυκτός, όταν και επιφυλάχτηκε η απόφαση;

– Μήπως εξυπηρετήθηκαν πολλοί από την συγκεκριμένη απόφαση;

– Από που πληρώνεται ο αθλητικός δικαστής για να ασκεί τα καθήκοντα του;

– Είναι δυνατόν να βγει απόφαση εναντίον της κοπ, της οποίας τα συστήματα δεν δούλεψαν σωστά, από τον αθλητικό δικαστή;

– Μήπως η κοπ τα έχει κάνει θάλασσα γενικώς με τις μεταθέσεις αγώνων των πρώτων αγωνιστικών και το μπάχαλο που δημιουργείτε είναι τεράστιο;

-Να υποθέσουμε ότι για εσάς το γράμμα του νόμου είναι το Ευαγγέλιο σας (όταν σας συμφέρει) βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το πνεύμα του νόμου;

-Να υποθέσουμε ότι εσείς θα ήσασταν εναντίων του Γιάννη Αγιάννη ο οποίος έκλεψε ψωμί για να φάει και υπέρ του νόμου που τον καταδίκασε σε φυλάκιση…;».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ