aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΨήφος διάκρισης για «4»

Ψήφος διάκρισης για «4»

Για την 1η αγωνιστική του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας ψήφο διάκρισης στο Έπαθλο Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg πήραν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: Κωνσταντίνος Πάγκαλος (ΑΕΖ Ζακακίου), Αμίρ Αγκάγιεφ, Κωνσταντίνος Παναγή (Ομόνοια), Άλεξ ντα Σίλβα (Απόλλων).

Ως γνωστό στο Έπαθλο Ήθους, Τέχνης και Αρετής Carlsberg ψηφίζουν 25 Αθλητικοί Συντάκτες της έντυπης και ηλεκτρονικής δημοσιογραφίας, μέλη της ΕΑΚ., η αμερόληπτος ψήφος των οποίων αναδεικνύει τον καλύτερο ποδοσφαιριστή κάθε μήνα, ο οποίος στη συνέχεια βραβεύεται από τη φίλαθλη εταιρεία Carlsberg, με την ανώτατη τιμητική διάκριση του θεσμού.

Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής υποδεικνύει ένα εγκεκριμένο από τον Έφορο Σωματείων και Ιδρυμάτων, «Αγαθοεργό – Φιλανθρωπικό Ίδρυμα», στο οποίο η Carlsberg συνεισφέρει το ποσό των €1000.

Στόχος του Επάθλου, που φέτος συμπληρώνει 45 χρόνια ζωής και προσφοράς στο κυπριακό ποδόσφαιρο, είναι να καλλιεργήσει ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές την ευγενή άμιλλα και να συμβάλει στην εμπέδωση του τίμιου παιγνιδιού στους αγωνιστικούς χώρους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ