aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠρόστιμα σε μισή ντουζίνα ομάδες

Πρόστιμα σε μισή ντουζίνα ομάδες

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ, Αριστοτέλης Βρυωνίδης αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του… μοίρασε πρόστιμα σε Απόλλωνα, Ανόρθωση, ΑΕΛ, Πάφο, ΑΕΚ και Νέα Σαλαμίνα. Καταγγελία κατά του Απόλλωνα λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα με τον Εθνικό Άχνας, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.

Καταγγελία κατά της Ανόρθωσης για πρόκληση επεισοδίων από οπαδούς της ομάδας κατά του πρώτου βοηθού στο 78ο λεπτό του αγώνα με την ΑΕΛ που είχε ως αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή. Για προσωρινή διακοπή του αγώνα από οπαδούς της ομάδας κατά ένα λεπτό στο 78ο λεπτό του αγώνα. Για μεταφορά και κατοχή εντός του σταδίου επικίνδυνων αντικειμένων κατά παράβαση.

Για πυροδότηση επικίνδυνων αντικειμένων πριν την έναρξη του αγώνα και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια του αγώνα και μετά το τέλος του αγώνα. Λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα με την ΑΕΛ, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.

Καταγγελία κατά της ΑΕΛ για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα με την Ανόρθωση και γιατί προκάλεσε την καθυστέρηση έναρξης του αγώνα από οπαδούς κατά 2 λεπτά. Καταγγελία κατά της ΑΕΚ λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.

Καταγγελία κατά της Πάφος FC γιατί προκάλεσε την καθυστέρηση έναρξης του αγώνα κατά 3 λεπτά και λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ. Τέλος, καταγγελία κατά της Νέας Σαλαμίνας για ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Αλκή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ