Πρόστιμα και κλειστό το κάτω διάζωμα για την ΑΕΛ

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ κ. Αριστοτέλης Βρυωνίδης αφού μελέτησε τις παραπομπές που είχε ενώπιον του, επέβαλε τις ακόλουθες ποινές:

*Καταγγελία του Διαιτητή Λεόντιου Τράττου κατά του Ντόβπια Αλεξάντερ, ποδοσφαιριστή του Εθνικού Άχνας που αποβλήθηκε για σοβαρό παραβατικό παιχνίδι. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία του Διαιτητή Κώστα Ψευδιώτη κατά του Ανδρέα Σταύρου ποδοσφαιριστή της Καρμιώτισσας που αποβλήθηκε για βίαιη συμπεριφορά. Απόφαση: Αποκλεισμός από δύο αγώνες και πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της Καρμιώτισσας γιατί η ομάδα συμπεριφέρθηκε απρεπώς (5 κάρτες). Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΑΕΛ Λεμεσού:

(α) για μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στο γήπεδο. Απόφαση: Ποινή διεξαγωγής ενός εντός έδρας αγώνα με κλειστό το κάτω διάζωμα της ανατολικής κερκίδας του Τσιρείου Σταδίου και πρόστιμο.

(β) για πυροδότηση επικίνδυνων αντικειμένων στον χώρο της ανατολικής κερκίδας του σταδίου. Απόφαση: Πρόστιμο.

(γ) για ρίψη αντικειμένων από τους οπαδούς της ομάδας εντός τους αγωνιστικού χώρου μετά το τέλος του αγώνα. Απόφαση: Πρόστιμο.

(δ) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της ΑΕΚ λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18 ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.  Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά του Απόλλωνα για ανάρτηση πανό ακατάλληλο για αθλητικές εκδηλώσεις. Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της Δόξας λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18 ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.  Απόφαση: Πρόστιμο.

*Καταγγελία κατά της Ανόρθωσης λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18 ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ.  Απόφαση: Πρόστιμο.

ΠΗΓΗcfa.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ