aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Προσφορά…

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) ευχαριστεί την εταιρεία ΙΑΜΑ Pharmaceutical Ltd που πρόσφερε για τους ποδοσφαιριστές μέλη του, μια μεγάλη ποσότητα με το μπλε ζελέ για τους πόνους – Lander Polar Ice.

Το Lander Polar Ice είναι gel που έχει ως ενεργό συστατικό τη μέντα. Η εξωτερική επάλειψη του προϊόντος δημιουργεί ψύξη που διαρκεί λίγα λεπτά. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, ενεργοποιείται ο μηχανισμός εξισορρόπησης της θερμοκρασίας του σώματος με αγγειοδιαστολή των εν τω βάθει αγγείων, με αποτέλεσμα την αύξηση της αιματικής κυκλοφορίας και επομένως τη χαλάρωση και την αποτοξίνωση των μυών, άρα και τη μείωση του πόνου.

Το Lander Polar Ice είναι αποτελεσματικό για πόνους: μυών, αρθρώσεων, συνδέσμων όπως οσφυαλγία, αυχενικό σύνδρομο, οξείες και χρόνιες αρθρίτιδες, μώλωπες, θλάσεις, οιδήματα, αιματώματα, περιαρθρίτιδες, διαστρέμματα, τενοντίτιδες, επικονδυλίτιδα. Ακόμη, απαλύνει τους πόνους και το μούδιασμα που προέρχονται από την κακή κυκλοφορία του αίματος στα κάτω άκρα. Τέλος, βοηθάει και στους πόνους που προέρχονται από φλεβίτιδα και κιρσούς.

LANDER POLAR ICE – ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ.

Εδώ μπορείτε να δείτε τις ανάλογες φωτογραφίες με ποδοσφαιριστές ομάδων σε όλη τη Κύπρο, κατά το διαμοιρασμό των gel.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ