aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠροπονητή μέχρι το Σαββατοκύριακο

Προπονητή μέχρι το Σαββατοκύριακο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Υπομονή μέχρι και το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να κάνουν οι φίλοι της Ομόνοιας για να μάθουν το όνομα του προπονητή της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ο Νίκος Νταμπίζας σε συνάντηση που είχε το μεσημέρι με τον πρόεδρο Δώρο Σεραφείμ και τον γενικό αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος Δρ. Άγη Ιακωβίδη, τους ενημέρωσε για (2-3) προπονητές που έχει στα υπ’ όψιν του. Καταβάλλει προσπάθεια ώστε τις επόμενες μέρες να συμφωνήσει με κάποιον και τη Δευτέρα να είναι «παρών» στην πρώτη προπόνηση.

Το ίδιο ισχύει και για ποδοσφαιριστές. Ο «Ντάμπι» προσέγγισε μετεγγραφικούς στόχους και θα επιδιώξει μέχρι και τη Δευτέρα να αποσπάσει την υπογραφή τους. Με κάποιους απ’ αυτούς, όπως ενημέρωσε ο τεχνικός διευθυντής, υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες (δεσμεύονται με συμβόλαιο ή οι απαιτήσεις του κρίνονται ψηλές) και προσπαθεί να τις ξεπεράσει.

Ακολούθως, για τα πιο πάνω ενημερώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο. Επίσης, έγινε συζήτηση για την επικείμενη εκλογική Γενική Συνέλευση. Ο πρόεδρος θέλησε να μην τοποθετηθεί, λέγοντας πως θα το κάνει σύντομα, τις επόμενες μέρες, ενώ από τα υπόλοιπα μέλη τα πλείστα έδειξαν πρόθεση να επαναδιεκδικήσουν όμως το σκηνικό θα ξεκαθαρίσει μια και καλή στην επόμενη συνεδρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ