aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΠοτέ του δεν το έβαλε κάτω

Ποτέ του δεν το έβαλε κάτω

 

Ταλαιπωρήθηκε αρκετά τη φετινή σεζόν από προβλήματα τραυματισμού και δεν βοήθησε όσο ήθελε την Ομόνοια, όμως ποτέ του δεν το έβαλε κάτω, ούτε άφησε την απογοήτευση να τον κυριεύσει.

Ο Δημήτρης Χριστοφή επέστρεψε και στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του παίρνει όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής, δείχνοντας πόσο αποφασισμένος είναι να επανέλθει σε επιθυμητά επίπεδα απόδοσης.

Στο προχθεσινό ματς κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα ο προπονητής των πρασίνων Βλάνταν Μιλόγεβιτς του έδωσε φανέλα βασικού για περίπου μία ώρα, όμως ο Κύπριος εξτρέμ δεν μπόρεσε να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του.

Είχε κάποιες καλές στιγμές και τρεξίματα που θύμισαν τον παλιό καλό «Τζίμη», αλλά είναι φανερό πως βρίσκεται ακόμη πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης. Σίγουρα, με την πάροδο του χρόνου θα «ανεβαίνει» όλο και περισσότερο, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο να είναι απολύτως έτοιμος στον τελικό του Κυπέλλου.

Από τη στιγμή που η Ομόνοια εξασφάλισε το ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος, τα επόμενα δύο παιχνίδια με ΑΕΚ και Απόλλωνα προσφέρονται ώστε ο Δημήτρης Χριστοφή να πάρει και άλλα αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ