aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠώς σχετίζονται Γιέιδα, ΑΕΚ, Ομόνοια, Ολίβα, Ιδιάκεθ, Ρόκα και Γκόμεθ;

Πώς σχετίζονται Γιέιδα, ΑΕΚ, Ομόνοια, Ολίβα, Ιδιάκεθ, Ρόκα και Γκόμεθ;

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Οι Καταλανοί δημοσιογράφοι «φωτογράφισαν» από το πρωί τον Χουάν-Κάρλος Ολίβα ως τον νέο τεχνικό της Ομόνοιας, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν βοηθός στην Εσπανιόλ, ενώ πρόσφατα δέχθηκε πρόταση από την Γιέιδα. Και τελικά αυτός είναι αφού ανακοίνωθηκε από τη διοίκηση της Ομόνοιας.

Διαβάστε επίσης: Επιβεβαιώνει για Ολίβα, αλλά…

Λογικό είναι πως θα προεκύπταν διαρροές από τα ισπανικά Μέσα, αφού ως γνωστόν, ο νέος τεχνικός διευθυντής των πρασίνων, Άνχελ Γκόμεθ Ρουίς, έφτιαξε καλό όνομα στην Ισπανία (εργάστηκε στην Εσπανιόλ) και από τις πολλές… άκρες που διαθέτει, αυτό θα συνέβαινε κάποια στιγμή. Είτε με το θέμα προπονητή, είπε με κάποιους παίκτες-μετεγγραφικούς στόχους. Τελικά, οι Ίβηρες συνάδελφοι έπεσαν μέσα, παρότι από την Ομόνοια έβγαινε προς τα έξω πως τίποτα δεν θεωρείτο δεδομένο.

Διαβάστε επίσης: «Απέρριψε την Γιέιδα για χάρη της Ομόνοιας ο Ολίβα»

Παρόμοια δημοσιεύματα προέκυπταν και στο παρελθόν με αφορμή την παρουσία του Τσάβι Ρόκα στην ΑΕΚ και στην αναζήτηση του προπονητή που θα αντικαθιστούσε τον Τομάς Κρίστιανσεν, όταν αυτός την… έκανε για τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε επίσης: «Στέλνουν» πακέτο… προπονητή και βοηθό τους Ολίβα-Μαριάνι

Το καλοκαίρι του 2016, ισπανικές ιστοσελίδες έστελναν στην ΑΕΚ τον Γιουίς Καρέρας Φερέρ και για λίγες μέρες, τα ρεπορτάζ των κιτρινοπράσινων, τον είχαν δεδομένο, ενώ από την πλευρά της η διοικήση δεν διέψευδε, αλλά ούτε επιβεβαίωνε. Παρόλα αυτά, ο Καταλανός τέως πλέον τεχνικός διευθυντής των κιτρινοπράσινων, προτίμησε τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ένα όνομα το οποίο δεν είχε διαρρεύσει. Επίσης παίκτες των οποίων το όνομα διέρρευσε από την Ισπανία κάποιοι τελικά ήλθαν και κάποιοι όχι.

Διαβάστε επίσης: Εάν ο εκλεκτός θα είναι ο Καρέρας, τότε…

Σε όλο αυτό το… παζλ, βάλτε και την Γιέιδα. Βλέπετε, η καταλανική ομάδα διεκδίκησε τον Ολίβα ο οποίος τελικά προτίμησε το πράσινο χρώμα, έχει ως προπονητή στην δεύτερή της ομάδα τον Ισμαέλ Μαριάνι για τον οποίο γράφτηκε πως θα έλθει βοηθός στην Ομόνοια, ενώ είναι ο σύλλογος στον οποίο εργαζόταν ο Ιδιάκεθ ως τεχνικός πριν έλθει στην ΑΕΚ!

Διαβάστε επίσης: «Ο Καρέρας θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ