aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠολύ κοντά στο δέκατο απόκτημα

Πολύ κοντά στο δέκατο απόκτημα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε προχωρημένες επαφές για την ολοκλήρωση άλλης μιας μετεγγραφής βρίσκεται ο Ερμής. Οι «φτεροπόδαροι» βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με μέσο, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ξανά στα κυπριακά γήπεδα.

Μάλιστα, οι παράγοντες του συλλόγου της Αραδίππου εκτιμούν ότι αν ντυθεί τελικά στα μαυροκόκκινα ο ποδοσφαιριστής, θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα τους. Σύμφωνα με τους ίδιους, είναι πολύ πιθανό να πέσουν οι υπογραφές εντός των επόμενων 48 ωρών.

Ο Νίκος Παναγιώτου και ο Παρασκευάς Χρίστου εξετάζουν τους ποδοσφαιριστές που προτείνονται και παίρνουν τις αποφάσεις που θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν πιο δυνατό τον Ερμή. Πάντως, ο μετεγγραφικός σχεδιασμός των Αραδιππιωτών βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και όπως προκύπτει, η δουλειά είναι πολύ πιο οργανωμένη σε σχέση με το περασμένο καλοκαίρι.

Αποδεικτικό στοιχείο αποτελούν οι μετεγγραφές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής: Φίλγκεϊτ, Αντωνίου, Ντέκερς, Αρτάμπε, Ντε Μέλο, Ονίλο, Λαμπρόπουλος, Χριστόφ και Πρισό (φωτό). Εννιά αποκτήματα εκ των οποίων τα έξι εγνωσμένης αξίας, απόδειξη ότι στόχος των υπεύθυνων του σχεδιασμού είναι να περιοριστεί σημαντικά το ρίσκο.

Βέβαια, η προσπάθεια για ενίσχυση συνεχίζεται, αφού θα γίνει και άλλη κίνηση για απόκτηση ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή. Γίνεται επίσης προσπάθεια για τον εντοπισμό κεντρικού αμυντικού, ο οποίος προορίζεται για βασικός. Θα γίνουν κινήσεις που θα κάνουν τον Ερμή πιο δυνατό και πιο ανταγωνιστικό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Λούκας Φανιέρος από την πλευρά του είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται και είναι αισιόδοξος ότι η ομάδα θα παρουσιάσει ένα πολύ καλό πρόσωπο στη νέα σεζόν. Περιμένει ποιοτικότερο και πιο ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να κυνηγήσει υψηλούς στόχους. Και σαφέστατα δεν θέλει να σκέφτεται ότι θα δει τον Ερμή να παλεύει για να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ