Πολύ κοντά και ο Γιοβάνοβιτς

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ

Fudbal Jelen Super League season 2015-2016 Radnicki Nis v Crvena Zvezda Goalkeeper Aleksandar S. Jovanovic Nis, 22.11.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

 

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής της Πάφος FC θα αγωνίζεται κατά πάσα πιθανότητα στην ΑΕΛ την επόμενη σεζόν.

Μετά τον Αργεντινό επιθετικό Μιγκέλ Άλμπα, πολύ κοντά στη μετακίνηση του στους γαλαζοκίτρινους είναι ο 21χρονος αριστερός αμυντικός Θωμάς Ιωάννου. Κλειστοί θεωρούνται άλλοι δύο Κύπριοι, οι Χάρης Κυριάκου και Μάριος Ηλία του Εθνικού.

Οι προσθήκες από την Κύπρο και το εξωτερικό θα φτάσουν τις δώδεκα, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα πως θα αδειάσουν πολλές θέσεις. Δεν έχει λεχθεί κάτι επίσημο, όμως σύμφωνα με π Ακόμη, έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πολύ κοντά στην ένταξή του στην ΑΕΛ ο 23χρονος Σέρβος τερματοφύλακας της Ρατνίτσκι, Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς.

Στην τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε σε 30 αγώνες πρωταθλήματος και τρεις στο κύπελλο, με τις πληροφορίες από τη βαλκανική χώρα να αναφέρουν ότι πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις.

Από εκεί και πέρα, ο Πάμπος Χριστοδούλου ανέβαλε την επιστροφή του στην Κύπρο από την Πορτογαλία και θα ταξιδέψει στη Σερβία για να παρακολουθήσει ποδοσφαιριστές. Όπως γίνεται αντιληπτό, το πλάνο του είναι σχεδόν έτοιμο και στόχος του είναι να ολοκληρωθεί το συντομότερο.

Μπορεί το νούμερο του ποσού που θα δαπανηθεί για μετεγγραφές να μη φτάσει σε υψηλά επίπεδα, όμως οι παράγοντες του συλλόγου της Λεμεσού έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας.

Όπως λένε οι γαλαζοκίτρινοι, οι ανακοινώσεις των νέων αποκτημάτων θα γίνουν μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Το σίγουρο είναι πως το πρόσφατο ταξίδι του τεχνικού της ΑΕΛ στην Πορτογαλία έφερε τα ποθούμενα αποτελέσματα. Κάποιες επαφές του έγιναν ήδη γνωστές, κάποιες άλλες θα γνωστοποιηθούν σύντομα. ληροφορίες μας έχει επέλθει συμφωνία και με τον 26χρονο Αλί Σαβανέ από την Ακτή Ελεφαντοστού.

 

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ