«Ποδοσφαιρικός κανιβαλισμός»

ΤΙΜΟΥΡ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ


 

Πολλά και ενδιαφέροντα είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Νέα Σαλαμίνα, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο Γεωργιανός τεχνικός έκανε λόγο για «ποδοσφαιρικός κανιβαλισμός», αναφερόμενος φυσικά στην κρητική που δέχθηκε αυτός, οι παίκτες και γενικά η ομάδα του μετά τις τρεις σερί ισοπαλίες.

«Λίγο πολύ περιμέναμε πως δύσκολα ή εύκολα η ομάδα θα έπαιρνε τους βαθμούς. Ακόμα ένα παιχνίδι πέρασε. Καλό είναι ότι αυξήσαμε τη διαφορά αλλά δεν σημαίνει ότι τελειώνει το πρωτάθλημα. Κερδίσαμε δίκαια και καλό είναι ότι συμμετείχαν παίκτες που είχαν καιρό να παίξουν.

Είχαμε αρκετά γκολ και όπως είπα και πριν τώρα ξεκινάμε γιατί σε δέκα μέρες θα παίξουμε τρία δύσκολα και πολύ σημαντικά παιχνίδια. Είμαστε στο +4 από τη δεύτερη ομάδα και πρέπει να προσπαθήσουμε, να δουλέψουμε καλύτερα, να μην τα παρατάμε μετά από 4-0. Το παιχνίδι τελειώνει όταν σφυράει ο διαιτητής. Είμαστε ευχαριστημένοι και βλέπουμε μπροστά», ανέφερε αρχικά.

Ενώ, απαντώντας σε ερώτηση για τα παράπονα προς το πρόσωπό του, επεσήμανε: «Κάποιοι θέλουν να κάνουν το άσπρο μαύρο. Αυτός είναι ποδοσφαιρικός κανιβαλισμός. Δεν υπάρχει λογική να κερδίζεις 15 παιχνίδια και κάποιοι να φωνάζουν».

Αν έχει προτίμηση μεταξύ πρωταθλήματος και Κυπέλλου, τόνισε: «Περισσότερα σημαίνει το πρωτάθλημα αλλά δεν θα πάμε για να χάσουμε. Αν κερδίσει ο Απόλλωνας χαλάλι του αλλά θα πάμε για την πρόκριση».

Για την κατάσταση του Στίλιτς, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, είπε: «Αντιμετώπισε κράμπες, πιστεύω δεν είναι κάτι σοβαρό»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ