aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔΟΞΑΠλησίασε την κορυφή ο Ερμής (video)

Πλησίασε την κορυφή ο Ερμής (video)

Νικητής στο ντέρμπι κορυφής του δεύτερου ομίλου αναδείχθηκε σήμερα (18/3) ο Ερμής, ο οποίος κέρδισε στο ΓΣΖ 2-1 τη Δόξα. Το αποτέλεσμα αυτό δίνει στους «φτεροπόδαρους»… αέρα επτά βαθμών από την ομάδα της Κατωκοπιάς στη μάχη για την πρωτιά στον όμιλο.

Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, ο Ερμής έφτασε στους 40 βαθμούς, ενώ η Δόξα παρέμεινε στους κολλημένη στους 33 βαθμούς. Όσον αφορά στο παιχνίδι, μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, οι δυο ομάδες φύλαξαν όλες τις συγκινήσεις στην επανάληψη και κυρίως στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Στο 76ο λεπτό ο Εμεγκάρα έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους. Όμως, η απάντηση της προφυγικής ομάδας ήταν άμεση, καθώς στο 78ο λεπτό ισοφάρισε με τον Σαντίκ. Αξίζει να σημειωθεί πως το γκολ όμως αυτό προήλθε από θέση οφσάιντ του σκόρερ και δεν έπρεπε να μετρήσει. Ο Ερμής, όμως, και συγκεκριμένα ο Ταραλίδης είχε την τελευταία λέξη. Με απευθείας φάουλ στο 80′ έγραψε το 2-1 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Ερμής (Κώστας Καϊάφας): Αραμπατζής, Ιμερέκοφ, Ταραλίδης, Τσίνα, Ψάλτης, Ζαχάρια (74′ Πούνας), Νταμτσέφσκι, Μαρτίνιουκ, Κωνσταντίνου (86′ Κυπριανού), Μοντέιρο, Τσούμου (64′ Εμενγκάρα)

Δόξα (Λούκας Χατζηλούκας): Γκρεμσλ, Ρεδόνδο, Πίκολι, Κένιντι,  Άδωνη, Κάρλος (60′ Κυριάκου), Ασαμόα, Ζατλ, Ενινφούλ (60′ Χαραλάμπους), Παπαφώτης (60′ Ναρ),  Σαντίκ.

Σκόρερ: Εμεγκάρα 76, Ταραλίδης 80′ / Σαντίκ 76′

Κίτρινες: Ταραλίδης, Νταμτσέφσκι, Μοντέιρο / Ζατλ, Ενινφούλ, Ρεδόνδο, Ασαμόα

Αποβολές: –

Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης

Α’ Βοηθός: Τούρος Δώρος

Β’ Βοηθός: Ξενοφώντος Χαράλαμπος

4ος Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος

Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρίου Ανδρέας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ