aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΖ ΖΑΚΑΚΙΟΥΠληροφορίες για Κατσαράβα

Πληροφορίες για Κατσαράβα

ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΟΝΗΡΟΥ

Σημαντικές εξελίξεις προκύπτουν όσον αφορά το μέλλον του Νίκα Κατσαράβα.

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, Goal.com.cy, ο διεθνής Γεωργιανός επιθετικός αναμένεται να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Εθνικό Άχνας, σύμφωνα με τα δεδομένα που ισχύουν αυτή την ώρα και μέρα.

Παρότι ο εκ των πρώτων σκόρερ των «μπλε» αποτέλεσε στόχο μεγάλων ομάδων του νησιού, η περίπτωση παραχώρησής του δεν προχωρά, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι αποκλείεται το ενδεχόμενο κάποια ομάδα να… επιστρέψει και να προσπαθήσει να κάνει «δικό» της τον ποδοσφαιριστή, αφού θεωρείται δεδομένο ότι ο Κατσαράβα θα εξακολουθήσει να βρίσκεται υπό παρακολούθηση και στο μικροσκόπιο ορισμένων ομάδων.

Για να γίνει, όμως, αυτό κατορθωτό θα πρέπει να καταβληθεί ένα σεβαστό ποσό στον Εθνικό και τον άνθρωπο που έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον Μαμούκα Γιούγκελι, ο οποίος απέκτησε τα δικαιώματα του συμπατριώτη του από τη Ροστόφ και θα πρέπει να ικανοποιηθούν οι οικονομικές του απαιτήσεις, προκειμένου να… ανάψει πράσινο για την παραχώρηση του πελάτη του.

Ο ίδιος, πάντως, δεν ανησυχεί, μιας και θεωρεί ότι αργά ή γρήγορα ο Κατσαράβα θα κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του, επιβεβαιώνοντας όλους όσους πίστεψαν στο ταλέντο του και στην ευχέρειά του στο σκοράρισμα.

https://goal.philenews.com/ayti-kryvonte-piso-apo-ton-katsarava-ke-tin-parea-tou-pics/

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ