aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΠερίπου €1.800.000 ο προϋπολογισμός

Περίπου €1.800.000 ο προϋπολογισμός

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το κλειδί για την ΑΕΛ δεν είναι μόνο να αποκτηθούν καλοί ποδοσφαιριστές. Ο Πάμπος Χριστοδούλου θέλει ποδοσφαιριστές που θα ταιριάξουν με τα δικά του «θέλω» και τους νόμους που επιβάλλει στη δουλειά του.

Παράλληλα, μέσα από το αγωνιστικό πλαίσιο που θέλει να εφαρμόσει, θα προσπαθήσει να δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα και ιδανικές συνθήκες. Το καλοκαίρι του 2011, έφτιαξε μια ομάδα από το μηδέν και πλην του Καφού, του Νικολάου και του Ουόν, οι άλλοι ποδοσφαιριστές ήταν άγνωστοι.

Εκείνη την περίοδο, όμως, υπήρχε τρομερή δίψα από τον κόσμο, η οποία φάνηκε από την παρουσίαση του ρόστερ. Τα ίδια στοιχεία αναμένεται πως θα χρειαστεί να λειτουργήσουν και τώρα για να πάρει μπρος η γαλαζοκίτρινη μηχανή.

Ο Κύπριος τεχνικός θέλει να το ξανακάνει. Να δημιουργήσει δηλαδή μια σκληροτράχηλη και αθλητική ομάδα, που θα δώσει την ευκαιρία στον κόσμο να επιστρέψει στο γήπεδο. Προς αυτό τον στόχο εργάζεται και όσο περνούν οι ημέρες, είναι και πιο κοντά σε αυτούς που κρίνει κατάλληλους για να στελεχώσουν την ΑΕΛ.

Δεν έχει ανακοινωθεί ποιο θα είναι το ύψος του προϋπολογισμού. Όπως λένε οι παράγοντες του συλλόγου, όμως, θα είναι κοντά στο €1.800.000. Υπό προϋποθέσεις μάλιστα, μπορεί να ανέβει λίγο. Η ουσία, όμως, δεν αλλάζει και αυτή έχει να κάνει με τη δουλειά και τη νοοτροπία που θέλει να καλλιεργήσει στην ΑΕΛ ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Ο σύλλογος της Λεμεσού βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με κάποιους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι όμως δεσμεύονται με συμβόλαιο με την ομάδα τους. Γι’ αυτό και αναμένεται να υπογράψουν μετά την 1η Ιουνίου.

Οι Ουέλινγκτον και ο Ηλία ανακοινώθηκαν και επίσημα, οι Φιρμίνο και Μπενγκί έχουν συμφωνήσει, ενώ επιτυχία θεωρείται η παραμονή των Σοάρες και Αϊρόσα. Συνεχίζει επίσης ο Μέσκα, ο οποίος από τον Ιανουάριο και μετά έκανε πρόοδο. Αντιθέτως, δεν συνεχίζουν οι Πίεχ και Κουταντέρ, ενώ υπάρχει οικονομική διαφορά με τον Σαρδινέρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ