Πένθος στη Νέα Σαλαμίνα

Ήταν ένας παίκτης με ξεχωριστές περγαμηνές και από τους βασικούς συντελεστές για την καθιέρωση και εδραίωση της ομάδας μας στο Κυπριακό ποδόσφαιρο...


Στο πένθος βυθίζεται η οικογένεια της Νέας Σαλαμίνας, καθώς ο πρώτος κεντρικός επιθετικός της προσφυγικής ομάδας (1949-1959), Αντωνάκης Τζιουμπής, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 χρόνων. Η είδηση ήλθε από την Αμερική όπου ζούσε ο Τζιουμπής.

Ήταν ένας παίκτης με ξεχωριστές περγαμηνές και από τους βασικούς συντελεστές για την καθιέρωση και εδραίωση της ομάδας μας στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Τα αχνάρια του ακολούθησε ο μικρότερος αδελφός του, ο αείμνηστος Άντης Μυρμιδώνης.

Επίσης στη Σαλαμίνα αγωνίστηκε και ο αδελφότεκνος ο Τώνης Βραχίμης, ενώ αδελφότεκνος του είναι και ο Φοίβος Βραχίμης διεθνής παίκτης και αρχηγός της Ανόρθωσης. Ο Τζιουμπής μετά την προσφυγιά το 1974 εγκαταστάθηκε μαζί με την οικογένεια στην Αμερική.

CYTAVISION - Live Sports

Μέχρι και την τελευταία του πνοή ενδιαφερόταν και μάθαινε τα νέα της Νέας Σαλαμίνας. Ήταν γέννημα θρέμμα Βαρωσιώτης. Αιωνία του η μνήμη. Τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του.