Πένθος στη Νέα Σαλαμίνα

Ήταν ένας παίκτης με ξεχωριστές περγαμηνές και από τους βασικούς συντελεστές για την καθιέρωση και εδραίωση της ομάδας μας στο Κυπριακό ποδόσφαιρο...

Στο πένθος βυθίζεται η οικογένεια της Νέας Σαλαμίνας, καθώς ο πρώτος κεντρικός επιθετικός της προσφυγικής ομάδας (1949-1959), Αντωνάκης Τζιουμπής, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 χρόνων. Η είδηση ήλθε από την Αμερική όπου ζούσε ο Τζιουμπής.

Ήταν ένας παίκτης με ξεχωριστές περγαμηνές και από τους βασικούς συντελεστές για την καθιέρωση και εδραίωση της ομάδας μας στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Τα αχνάρια του ακολούθησε ο μικρότερος αδελφός του, ο αείμνηστος Άντης Μυρμιδώνης.

Επίσης στη Σαλαμίνα αγωνίστηκε και ο αδελφότεκνος ο Τώνης Βραχίμης, ενώ αδελφότεκνος του είναι και ο Φοίβος Βραχίμης διεθνής παίκτης και αρχηγός της Ανόρθωσης. Ο Τζιουμπής μετά την προσφυγιά το 1974 εγκαταστάθηκε μαζί με την οικογένεια στην Αμερική.

Μέχρι και την τελευταία του πνοή ενδιαφερόταν και μάθαινε τα νέα της Νέας Σαλαμίνας. Ήταν γέννημα θρέμμα Βαρωσιώτης. Αιωνία του η μνήμη. Τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΠΗΓΗΣαλαμινομάχοι
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ