aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«Πεντάστερος» ο Ολυμπιακός!

«Πεντάστερος» ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε σε σημερινό φιλικό τη Νέα Σαλαμίνα με 5-2. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Κόρνου. Τα γκολ των μαυροπρασίνων σημείωσαν οι Τόρες, Παχίπης, Μιγκουελίτο Τόρες, Χριστοφίδη και ο νεοφερμένος νεαρός Παντελή. Για τη Νέα Σαλαμίνα σκόραρε ο Μακρίεφ με δυνατό σουτ και πέναλτι.

To δελτίο Τύπου του Ολυμπιακού: «Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθηκε σήμερα στο Κοινοτικό Γήπεδο Κόρνου, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας με 5-2. Τα τέρματα του Ολυμπιακού σημείωσαν οι Τόρες (22′), Παχίπης (43′), Μιγκουελίτο (57′), Χριστοφίδης (60′) και ο νεοαποκτηθείς Παντελή (77′). Η Σαλαμίνα ισοφάρισε προσωρινά στο 38′ με τον Μακρίεφ, ενώ μείωσε σε 2-4 με πέναλτι στο 75′. Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι Χίντι (46 Κωνσταντίνου), Τσιακλής (70 Κυριάκου), Σαμαράς (46 Νέστωρος), Χριστοφίδης (60 Πούγιουκκας), Σωτηρίου (70 Λεμονάρης), Πολυκάρπου (60 Ευγένιος Αντωνίου), Σεραφείμ (46 Μενελάου), Μιγκουελίτο (70 Κυριάκου), Castro (60 Αυλωνίτης), Παχίπης (60 Στυλιανού), Τόρες (60 Καπαρτής). Επόμενος φιλικός αγώνας την Τετάρτη 19/07/2017 με αντίπαλο την Αλκή Ορόκλινη και πάλι στο Κοινοτικό Γήπεδο Κόρνου».

Το δελτίο Τύπου της Νέας Σαλαμίνας: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας, ανακοινώνει ότι στο σημερινό φιλικό παιχνίδι, η ομάδα μας έχασε με 5-2 από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Η ομάδα μας ξεκίνησε τον αγώνα με τους: Βεσελόφσκι, Μιντίκκης, Γκράσι, Βοσκανιάν, Κορέια, Νταμαού, Σιαθάς, Ελευθερίου, Μπριζίτο, Μακρίεφ, Σανγκοί. Σκόρερ της ομάδας μας ήταν ο Μακρίεφ στο 21ο λεπτό με εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής και στο 71ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι. Στο δεύτερο ημίχρονο χρόνο συμμετοχής πήραν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στη διάθεση του προπονητή μας. Η ομάδα μας τη Δευτέρα αναχωρεί για τη Βουλγαρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ