aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΠελάου: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον προπονητή μας»

Πελάου: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον προπονητή μας»

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος ήταν ο Αντώνης Πελάου, βοηθός προπονητής της Αλκής, μετά το τέλος του αγώνα και την πολύτιμη νίκη της ομάδα του κόντρα στην Πάφο με ανατροπή. Ο ίδιος σημείωσε πως η ομάδα του έπαιξε πολύ καλά και οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο για τη νίκη, ενώ στο τέλος αφιέρωσε τη νίκη στον προπονητή της ομάδας Σάββα Δαμιανού ο οποίος ήταν τιμωρημένος.

Για το παιχνίδι: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία είναι η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν χαρακτήρα, τα έδωσαν όλα και η νίκη ήταν δίκαιη. Αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε στον προπονητή μας που ήταν στις κερκίδες, άδικα για εμάς. Βλέπουμε το παιχνίδι με τον Άρη και θέλουμε τη νίκη»

Για το παιχνίδι κυπέλλου και τον αποκλεισμό από την Ένωση: «Είχαμε ένα παιχνίδι κυπέλλου και μπήκαμε με κάποιες αλλαγές. Οι ποδοσφαιριστές που μπήκαν έπαιξαν καλά, είχαμε ευκαιρίες αλλά δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ