Παζαρεύει ο Μάριο

Στην ομάδα της Λευκωσίας έχουν ετοιμάσει μια λίστα με υπαλλακτικές λύσεις και μάλιστα έχουν γίνει διερευνητικές επαφές με ορισμένους εξ αυτών και σύντομα θα δράσουν αναλόγως...

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μάριο Καμόρα ακούν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ εδώ και μέρες, αλλά Μάριο Καμόρα δεν βλέπουν. Ο Πορτογάλος ακραίος αμυντικός δεν έχει ακόμη καταλήξει στην τελική απόφαση όσον αφορά στο ποδοσφαιρικό μέλλον του, κάτι που αυτομάτως ψαλιδίζει όλο και περισσότερο τις πιθανότητες μετεγγραφής του στον ΑΠΟΕΛ.

Υπό την έννοια ότι στην ομάδα της Λευκωσίας κρίνουν πως αποτελεί αδήριτη ανάγκη η προσθήκη αριστερού μπακ το συντομότερο δυνατόν και επομένως πολλά περιθώρια αναμονής του Καμόρα δεν υπάρχουν.

Μάλιστα, όσο οι μέρες περνούν και ο 29χρονος κρατά σε στάση αναμονής τους γαλαζοκίτρινους, τόσο περισσότερο αυξάνονται οι υποψίες ότι ο παίκτης ενεργεί με τέτοιο τρόπο ώστε να πάρει πολύ καλύτερη προσφορά.

Βλέπετε, έχοντας στα χέρια την πρόταση των πρωταθλητών αποτελεί για τον ίδιο διαπραγματευτικό χαρτί, είτε για να κερδίσει νέο αναθεωρημένο συμβόλαιο με την Κλουζ που θα προβλέπει καλύτερους οικονομικούς όρους είτε καλύτερη προσφορά από τον ΑΠΟΕΛ.

Όπως γράψαμε προσφάτως, στην ομάδα της Λευκωσίας έχουν ετοιμάσει μια λίστα με υπαλλακτικές λύσεις και μάλιστα έχουν γίνει διερευνητικές επαφές με ορισμένους εξ αυτών  και σύντομα θα δράσουν αναλόγως.

ΜΕΣΩΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΥΡΟΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ