aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΠάτησε σε νάρκη η ΑΕΚ! (pics+video)

Πάτησε σε νάρκη η ΑΕΚ! (pics+video)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Απρόσμενη γκέλα για την ΑΕΚ! Ο Ερμής ύψωσε ανάστημα στην Αρένα, έβαλε πολύ δύσκολα στην ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ και κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας, στερώντας ταυτόχρονα δύο από την αντίπαλο του που είναι πλέον ισόβαθμη (36 βαθμούς) με την Ανόρθωση στην κορυφή της βαθμολογίας.

Καρφιά Ιδιάκεθ: «Κάποιους ενοχλεί»

Το… Δώρο του βοηθού στην ΑΕΚ

Οι κιτρινοπράσινοι ήταν ελαφρώς καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά σε κανένα σημείο δεν θύμισαν προηγούμενες εμφανίσεις τους στη φετινή σεζόν. Απείλησαν ελάχιστα την εστία του Ερμή, ενώ στο 10ο λεπτό ο Αραμπατζής έπιασε το πέναλτι του Τρισκόφσκι. Τελικά, βρήκαν τον δρόμο προς τα δίκτυα στο 44ο λεπτό, σε μια φάση όπου ο σκόρερ Ακοράν είχε ξεκινήσει από εμφανή θέση οφσάιντ.

«Ντου» στον Μασιά (pics)

Με το 1-0 υπέρ της στην ανάπαυλα, όλοι πίστευαν πως η ΑΕΚ θα έφευγε από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς. Αμ δε! Ο Ερμής μπήκε εμφανώς καλύτερος στην επανάληψη, ισοφάρισε στο 65ολεπτό με την κεφαλιά του Ιμερέκοφ και ήταν σαφώς πιο ανταγωνιστικός. Οι κιτρινοπράσινοι πίεσαν αρκετά μέχρι το τέλος, αλλά δεν απείλησαν ποτέ σοβαρά την αντίπαλη εστία με αποτέλεσμα το 1-1 να μείνει μέχρι το φινάλε.

Σοβαρό πλήγμα! (ΑΕΚ)


ΑΕΚ (Ιμανόλ Ιδιάκεθ): Πάμπλο, Νέλσον, Αντωνιάδης (72′ Τομάς), Μοϊσόφ, Καταλά, Μπόλιεβιτς (76′ Λαρένα), Κάσες (81′ Ρουσιάς), Τέτε, Τρισκόφσκι, Ακοράν, Φλοριάν.

Ερμής (Γκόραν Μιλόγιεβιτς): Αραμπατζής, Ψάλτης, Νταμσέφσκι, Ιμερέκοφ, Τσίνα, Ζαχάρια, Φρίμπονγκ (35′ Κέζος), Πατσέκο, Κωνσταντίνου, Μαρτίνιουκ, Εμεγκάρα (83′ Θεοδώρου).

Σκόρερ: Ακοράν 44′ / Ιμερέκοφ 65′

Κίτρινες: Τέτε (3η) / Ιμερέκοφ, Τσίνα, Μαρτίνιουκ (3η), Ζαχάρια, Εμεγκάρα

Αποβολές: –

Διαιτητής: Μασιάς Δημήτρης

Α’ Βοηθός: Τούρος Δώρος

Β’ Βοηθός: Χρίστου Ε. Χρίστος

4ος: Τσούκκας Αβραάμ

Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρίου Ανδρέας


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ