aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣPASP Extra Time: Τιμής Ένεκεν στον Ηλία Χαραλάμπους!

PASP Extra Time: Τιμής Ένεκεν στον Ηλία Χαραλάμπους!

Στο δεύτερο επεισόδιο της εκπομπής PASP Extra Time, την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου, καλεσμένος του ΠΑ.Σ.Π. ο Ηλίας Χαραλάμπους. Ο ΠΑ.Σ.Π. τιμά τον Ηλία για τη προσφορά του στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο στο πλαίσιο της εκπομπής.

Ο πρώην πλέον Κύπριος διεθνής, κάνει μια πλήρη ανασκόπηση της μεγάλης του καριέρας (Ομόνοια, ΠΑΟΚ, Αλκή, Karlsruher, Vaslui, Δόξα, Λεβαδειακός, ΑΕΚ), μιλάει για τις στιγμές που έζησε αλλά και για το μέλλον της Εθνικής και το πρόβλημα με τις συμμετοχές των Κύπριων ποδοσφαιριστών.

«Πρέπει να δούμε το μέλλον της Εθνικής Κύπρου. Συζητάμε όλοι διάφορους τρόπους, πρέπει να βρούμε όμως και τη λύση. Πρέπει να αγωνίζονται περισσότερο οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές στις ομάδες τους. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Το ταλέντο και οι ποιότητα υπάρχει όμως έχουμε θέμα στο να αγωνιζόμαστε δύο συνεχόμενα παιχνίδια. Πάντα στο δεύτερο δεν είμαστε το ίδιο καλοί και φρέσκοι κι αυτό οφείλεται στο ότι οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους», είπε…

Στο τέλος φυσικά παίζει και το καθιερωμένο Παιχνίδι Μνήμης όπου θα προσπαθήσει να ξεπεράσει τον Πιέρο Σωτηρίου! Η εκπομπή PASP Extra Time είναι μια συνεργασία του ΠΑΣΠ με την AlfasportsTV. Χορηγός της εκπομπής το mAPPa, το παιχνίδι γνώσεων του Κυπριακού ποδοσφαίρου και Δωροθέτης του Παιχνιδιού Μνήμης οι Platinum Suites στην Κακοπετριά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ