aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«PASP Extra Time», με… Πιέρο για «ορεκτικό»!

«PASP Extra Time», με… Πιέρο για «ορεκτικό»!

Μια νέα, διαδικτυακή, εβδομαδιαία εκπομπή έρχεται από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών σε συνεργασία με τον AlfaSportsTV. Ονομάζεται «PASP Extra Time», τα γυρίσματα θα γίνονται στα γραφεία του ΠΑΣΠ και καλεσμένοι θα είναι ως επί το πλείστον πρώην και εν ενεργεία ποδοσφαιριστές μέλη του Συνδέσμου, όπως και άλλα άτομα από τον χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου. Στελέχη του γραφείου Τύπου του ΠΑΣΠ θα εκτελούν χρέη παρουσιαστή, αν και σε κάποιες εκπομπές μπορεί να υπάρξει και παρουσιαστής-έκπληξη!

Ο καλεσμένος ποδοσφαιριστής σε κάθε εκπομπή θα «ανακρίνεται» με χαλαρή διάθεση και θα διαγωνίζεται στο Παιχνίδι Μνήμης, από το οποίο ένας νικητής στο τέλος της χρονιάς θα κερδίσει μια διανυκτέρευση, προσφορά των Platinum Suites στη Κακοπετριά. Στην «Παράταση» λοιπόν ο ΠΑΣΠ, ο οποίος κάνει αρχή σήμερα (Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017), με καλεσμένο στο πρώτο «PASP Extra Time», τον Πιέρο Σωτηρίου!

Η εκπομπή θα είναι online στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΠ (www.pasp.org.cy) το απόγευμα της Πέμπτης, ενώ μπορείτε να το δείτε και στο YouTube channel του Alfasports.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ