aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παρέδωσε 2575 μπάλες!

Στην παρουσία δεκάδων εκπροσώπων των Ακαδημιών που συμμετέχουν στα Παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots της Ομοσπονδίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο ΓΣΠ η εκδήλωση παράδοσης των μπαλών από την ΚΟΠ στις ομάδες Grassroots καθώς και η κοπή της βασιλόπιττας των Ακαδημιών. Συνολικά δόθηκαν 2575 μπάλες στις 500 και πλέον ομάδες που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα. Η κάθε ομάδα πήρε από πέντε μπάλες.

Η τελετή παράδοσης των μπαλών έγινε στην παρουσία του Αναπληρωτή Προέδρου της ΚΟΠ, Προέδρου της Επιτροπής Grassroots Γιώργου Κούμα, μελών της Επιτροπής Grassroots, του προπονητή της Εθνικής Ανδρών Ραν Μπεν Σιμόν καθώς και του Γενικού Διευθυντή της χορηγού εταιρείας, του Παγκύπριου Οργανισμού Αγελαδοτρόφων κ. Νίκου Παπακυριακού.

«Ως χορηγός της διοργάνωσης, είναι με μεγάλη ικανοποίηση που βλέπουμε τη μεγάλη πρόοδο που σημειώνουν τα παιδικά πρωταθλήματα της ΚΟΠ. Είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς και της ομαδικής προσπάθειας που γίνεται από την Ομοσπονδία, σε συνεργασία με τις Ακαδημίες. Ελπίζουμε αυτά τα παιδιά που συμμετέχουν σήμερα στα παιδικά Πρωταθλήματα, να πάρουν στο μέλλον την ευκαιρία και να αγωνιστούν στις ομάδες μας. Συνεχίζουμε την στήριξη μας στα Πρωταθλήματα Grassroots με σύνθημα Πίνω Φρέσκο Κυπριακό Γάλα και Παίζω Μπάλα», ανέφερε μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του ο κ. Παπακυριακού.

Η μεγαλύτερη διοργάνωση: Τα Πρωταθλήματα Grassroots είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση της ΚΟΠ, όσον αφορά τη μαζικότητα της συμμετοχής. Συμμετέχουν 518 ομάδες, με περίπου 8000 παιδιά να αγωνίζονται κάθε Σαββατοκύριακο. Διοργανώνονται 50 Πρωταθλήματα σε όλη την Κύπρο για παιδιά από 5 μέχρι 13 ετών. Διεξάγονται 250 αγώνες κάθε Σαββατοκύριακο, δηλαδή 1000 αγώνες το μήνα για 7 μήνες. Όλα τα έξοδα για τη διεξαγωγή των αγώνων καλύπτονται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Η ΚΟΠ χρησιμοποιεί για τα Πρωταθλήματα 35 αθλητικούς χώρους στις επαρχίες, Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας, Αμμοχώστου και Πάφου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ